[B4 Competition] daily car
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie dokładnie- próg prawy do poprawy i tylny zderzak <ok> :mrgreen: .Mabrothrax pisze:Się umył dzisiaj.
Rób badita rób 8-) . Koła faktycznie zostaw na srebro i będzie ładnie.
P.S. Nie myślałeś by na pupci zagościł z powrotem spojler Compi?
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2012, 10:31 przez Loczek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie wiem czy widzicie tło, ale to zwykła myjnia ciśnieniowa + ręcznikowanie na szybko. To był 15 minutowy wypad, żeby z kurzu po trasie auto spłukać. Więc ok, umycie to nad wyraz, spłukała się
Ramka pójdzie na ciemno. A lusterka są z corrado. A spojlera compi nie lubię, i dopiero co go zdjąłem, więc nie, nie wróci
Ramka pójdzie na ciemno. A lusterka są z corrado. A spojlera compi nie lubię, i dopiero co go zdjąłem, więc nie, nie wróci
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2012, 10:34 przez Mabrothrax, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Lustereczka najładniejsze do B4 to lustereczka ........ od B4 własnie! Dlatego bardzo lubie ten model - za odstajce acz piękne lusterka. Kombinacje chyba nie wyjdą na dobre chyba że od RS2.
Spojler ok, brak spojlera też ok, ale tył na gładko widze tylko z dużymi felgami, w Twoim przypadku podejżewam że to sie sprawdzi.
Felgi tez na plus oczywiście bo są duże proste i płaskie
A w końcu ile masz Szzzzmocy pod maską?
Spojler ok, brak spojlera też ok, ale tył na gładko widze tylko z dużymi felgami, w Twoim przypadku podejżewam że to sie sprawdzi.
Felgi tez na plus oczywiście bo są duże proste i płaskie
A w końcu ile masz Szzzzmocy pod maską?
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: