Witam
Mam takie pytanko do was. Chce do swojej Audiczki założyć soczewkowe lampy i zastanawia mnie pewna kwestia. Mianowicie nie wiem czy rozglądać się za używkami (w sumie to nie wiem gdzie szukać, bo na Allegro praktycznie brak, a jak się znajdą to 1500zł za 20letnie), dlatego zastanawiam się nad sprowadzeniem nowych oryginalnych Hella (cena wacha się od 450/500€ ). Znalazłem np taką aukcję nowe lampy soczewkowe
Z opisu wynika, że są to oryginalne lampy Hella, ale czy waszym profesjonalnym okiem opis zgadza się z rzeczywistością?
Dzięki z góry i pozdrawiam
[B4 1.6E ADA] Nowe lampy soczewkowe Hella
- kroliqster
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wiem, że nowe to bardzo duży wydatek i jak mówicie to znaczna część wartości auta, no ale jak wezmę się za wymianę (plan na wakacje) i nie uda mi się znaleźć czegoś w rozsądnej cenie jaką podaje MIODEK, tylko będą jakieś w cenie 1500 zł to już moim zdaniem lepiej dorzucić te pięć stówek i kupić nowe. Z tymi latami to wiem, że przesadziłem, ale to było tylko hipotetycznie napisane. Powiedzcie mi gdzie warto rozglądać się za tymi lampami używanymi oprócz Allegro i naszego forum? Auto chce zostawić w garażu na wiele wiele lat i dla tego zastanawiałem się nad nowymi lampami.