aj tam, przesadzaszWino pisze:Daj spokój z felgą i delikatną glebą mogę się zgodzić ale reszta powinna zostać w oryginale szkoda było by zepsuć takiego klasyka.
AUDI 80 B2 2D 1,6 automat - Srebrna Lala
Przebieg ok 220 tyś na liczniku - myślę że rzeczywisty przebieg jest w tych granicach. Auto przyjechało do Polski w 1989r i do 2012 było własnością starszego Pana, który jeździł nim wokół "komina" :mrgreen:
Co do oleju w skrzyni, to chcę się najpierw uporać z silnikiem (świece, kopułka, gaźnik) i dopiero zająć się skrzynką (mam już umówioną wizytę w warsztacie na wymianę olei, filtra i ewentualną regulacje skrzynki).
Co do oleju w skrzyni, to chcę się najpierw uporać z silnikiem (świece, kopułka, gaźnik) i dopiero zająć się skrzynką (mam już umówioną wizytę w warsztacie na wymianę olei, filtra i ewentualną regulacje skrzynki).
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zostaw B2 w oryginale, na tych stalowych felgach wygląda zacnie
Ładne auto, u mnie w rodzinie też było kiedyś B2, ale 4D 1,6 na gaźniku z 4 stopniowym manualem.
Szkoda że Tobie trafił się automat, ale ogólnie rzecz biorąc bardzo fajne auto.
Widze, że miałeś okazje przejechać 3 city z takim klasykiem jak DMC De Lorean, masz więcej jego fot ?
Ładne auto, u mnie w rodzinie też było kiedyś B2, ale 4D 1,6 na gaźniku z 4 stopniowym manualem.
Szkoda że Tobie trafił się automat, ale ogólnie rzecz biorąc bardzo fajne auto.
Widze, że miałeś okazje przejechać 3 city z takim klasykiem jak DMC De Lorean, masz więcej jego fot ?
Też mnie ten samochód bardzo zainteresował Nie wiedziałem że jest taki w PL :shock:pawelrybak15 pisze:Widze, że miałeś okazje przejechać 3 city z takim klasykiem jak DMC De Lorean, masz więcej jego fot ?
Przenosiliście się w czasie :mrgreen:
Twoje Audi jest seryjnie piękne Dopracuj pas przedni jak kolega wyrzej pisze i będzie mniód