[b4 all] strzaszny smród z nawiewu
- kroliqster
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[b4 all] strzaszny smród z nawiewu
Witam, dzisiaj znalazlem u siebie problem w zasadzie to wyczułem. Na zimnym obiegu ale bez wlaczonej klimy strasznie smierdziało mi z kratek smrod byl masakryczny. Poszperałem dodaterłem do filtra kabinowego ( wymieniany jakies 2 tyg temu) okazała sie ze smiedzi z tych okolic wsadziłem tam reke poszperałem ale nic nie znalazłem procz paru lisci.
Na cieplym tego nie czuc albo czuc mniej, ale dopiero po tym jak sie nagrzeje auto i ogolnie jak jest cieplo na dworzu jakies rady ? moze ktos sie z czyms takim spotkał zapach porównywalny do rzygowin ....
Na cieplym tego nie czuc albo czuc mniej, ale dopiero po tym jak sie nagrzeje auto i ogolnie jak jest cieplo na dworzu jakies rady ? moze ktos sie z czyms takim spotkał zapach porównywalny do rzygowin ....
- kroliqster
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- kroliqster
- Forum Audi 80
- Kontakt:
tak szczelna to ewidetnie smrdzi z miejsca gdzie jest wlot powitrze jutro jeszcze w pracy przyjze sie temu rozbiore calosc i postaram sie cos wygrzebac ale jest mozilwe ze wpadlo cos dalej gdzie nie dosiegne reka ?Jarewa pisze:Bardziej jestem za tym że coś na podszybiu siedzi lub leży z klimy tak nie wali to mit na zdzieranie kasy.
Obudowa aku sprawna szczelna?
i tak dla mnie to jest dzwine bo jak wsiade odtazu do auta tak bardzo tego nie czuc przejade pare km i sie zaczyna jak by mialo cos tam zdechnac to wydaje mi sie ze by walilo caly czas i jeszcze bardziej na cieplym obiegu a u mnie na odwrot
[ Dodano: 2012-04-10, 23:08 ]
po za tym filtry wmieniane na bierzaco nie dopiero jak go wciagnie, ostanio jak zmienailem byl caly i na swoim miejscu ciezko zeby cos tam sie przedostalo
- kroliqster
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- kroliqster
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Ostatnio na kolektorze snącym znalazłem u siebie dobre 40deko boczku :mrgreen: i dwa razy inne coś co ciężko było zidentyfikować w różnych miejscachshellah pisze:a może mysza zdechła było ciepło wlazła i się zaklinowała i zmarła
Jak to się mówi p... kotki.
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2012, 23:54 przez Jarewa, łącznie zmieniany 1 raz.
- kroliqster
- Forum Audi 80
- Kontakt: