[Kozy] Zlot Kamieniołom II - info. zawsze pierwszy post !
-
- Forum Audi 80
No to Bardzo dobrze.
Kamil, pisz ładnie
Kamil, pisz ładnie
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2012, 21:44 przez thebarylka, łącznie zmieniany 1 raz.
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Witam panowie i panie w poniedziałek byłem na mały melanżyk w kamieniołomie i zdaje mi się że nawet Ci którzy przyjadą z seryjnym zawiasem będą mieli problemy tam wjechać, o zglebionych już nie wspomnę. Kto szanuje jako tako swoje auto pewnie zostawi je na dole chyba że na hardcora będzie targał brzuchem po tych kamieniach. Żeby dało radę tam wjechać normalnie trzeba by zniwelować 2 małe górki które nie pozwalają na bezproblemowy wjazd na górę. Szymek i Wojtek wjechali nawet na górę swoimi koziołkami lecz nie wierzę że nigdzie nie zaczepili.
-
- Forum Audi 80
wampir1988 pisze:Witam panowie i panie w poniedziałek byłem na mały melanżyk w kamieniołomie i zdaje mi się że nawet Ci którzy przyjadą z seryjnym zawiasem będą mieli problemy tam wjechać, o zglebionych już nie wspomnę. Kto szanuje jako tako swoje auto pewnie zostawi je na dole chyba że na hardcora będzie targał brzuchem po tych kamieniach. Żeby dało radę tam wjechać normalnie trzeba by zniwelować 2 małe górki które nie pozwalają na bezproblemowy wjazd na górę. Szymek i Wojtek wjechali nawet na górę swoimi koziołkami lecz nie wierzę że nigdzie nie zaczepili.
Zacznę od tego, że trzeba czytać temat od początku, żeby się wypowiadać i nie zniechęcać innych do przyjazdu. Jak byś czytał od początku to zobaczyłbyś, że z szymkiem zdeklarowaliśmy się, że przygotujemy wyjazd, żeby żadne auto nie miało problemów z wyjazdem. A moje auto jest trochę obniżone i spokojnie wjechałem bez zahaczenia na plac w którym odbędzie się zlot... Więc proszę mi tutaj nikogo nie straszyć... I jeszcze sprawa co do wyjazdu na samą górę to zahaczyłem osłoną silnika i progami w tylko jednym miejscu, ale trzeba brać poprawkę, że był śnieg a ja quattro nie mam a wyjechałem...
-
- Forum Audi 80
wojtasny pisze:że z szymkiem zdeklarowaliśmy się, że przygotujemy wyjazd, żeby żadne auto nie miało problemów z wyjazdem.
a to tam bedzie wedlug innych koparka potrzebna i walec
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2012, 20:01 przez thebarylka, łącznie zmieniany 1 raz.
wampir1988 pisze:Witam panowie i panie w poniedziałek byłem na mały melanżyk w kamieniołomie i zdaje mi się że nawet Ci którzy przyjadą z seryjnym zawiasem będą mieli problemy tam wjechać, o zglebionych już nie wspomnę. Kto szanuje jako tako swoje auto pewnie zostawi je na dole chyba że na hardcora będzie targał brzuchem po tych kamieniach. Żeby dało radę tam wjechać normalnie trzeba by zniwelować 2 małe górki które nie pozwalają na bezproblemowy wjazd na górę. Szymek i Wojtek wjechali nawet na górę swoimi koziołkami lecz nie wierzę że nigdzie nie zaczepili.
Nie zaczepiłem nigdzie... Wampir ,wjezdzałes z lewej strony a nie z prawej, tam nie ma zadnych górek... tylko wyzłobienie,