a możesz mi powiedzieć jaki dokładnie ten kabel?
[ Dodano: 2012-04-11, 21:54 ]
to może rzeczywiście sam sobie z tym poradzę
[B4 1.9 TDI 1z] Kontrolka świec żarowych nie gaśnie
Chocby i to http://allegro.pl/interfejs-kkl-usb-kab ... 87804.html do tego przejście na OBD1
Ja polecam od Viakena juz kilka lat słuzy, z chinolami jest czasem tak ze podłączysz odwrotnie zasilanie i pada.
Ja polecam od Viakena juz kilka lat słuzy, z chinolami jest czasem tak ze podłączysz odwrotnie zasilanie i pada.
no nic wytrzymam jeszcze do jutra bo ma przyjść sąsiad on prowadzi warsztat i zobaczę co on powie
[ Dodano: 2012-04-12, 21:20 ]
Hey. Byłem dziś u mechanika i powiedział że jak kupię ten adapter OBD1 to on odkupi bo mu się przyda i ma OBD2 więc on mi podepnie i sprawdzi ale prosił abym znalazł jeszcze ten program. I moja prośba brzmi abyście podali mi zaufaną stronę do pobrania VAG 3.11 w wersji Polskiej. Będę bardzo wdzięczny
[ Dodano: 2012-04-12, 21:20 ]
Hey. Byłem dziś u mechanika i powiedział że jak kupię ten adapter OBD1 to on odkupi bo mu się przyda i ma OBD2 więc on mi podepnie i sprawdzi ale prosił abym znalazł jeszcze ten program. I moja prośba brzmi abyście podali mi zaufaną stronę do pobrania VAG 3.11 w wersji Polskiej. Będę bardzo wdzięczny