[B4 Avant] 2.6 v6 sprzedaz na czesci
[B4 Avant] 2.6 v6 sprzedaz na czesci
Avantrnik zakupiony od Czarnej z uszkodzonym silnikiem ktory juz zostal ogarniety jeszcze kilka drobiazgow zostalo do wylizania
silnik V6 + LPG
lakier kameleon
automat vs SPORT
klimatronic
4x el. szyby
ABS EDS
kierownica audi tt rs
felgi 17'' s-line 215/40/17
elektryczny szyberdach
centralny zamek
airbag kierownica
galka zmiany biegow DSG
soczewki bi-xenon
silnik V6 + LPG
lakier kameleon
automat vs SPORT
klimatronic
4x el. szyby
ABS EDS
kierownica audi tt rs
felgi 17'' s-line 215/40/17
elektryczny szyberdach
centralny zamek
airbag kierownica
galka zmiany biegow DSG
soczewki bi-xenon
Ostatnio zmieniony 17 lis 2014, 15:12 przez Harry71, łącznie zmieniany 7 razy.
Re: [B4 Avant] 2.6 v6 rodzinne kombi
a co to takiego się z nim stało ? :roll: :->Harry71 pisze:Avantrnik zakupiony od Czarnej z uszkodzonym silnikiem
O proszę, ujawnił się kolejny kto chciał na manel <ok> - to już znam dwóch- pozostało jeszcze 3- może to też ktoś z tego forum <ok> .Rychu82 pisze:fajnie, że ożywiłeś auto gdyby właściciel nie zmienił ceny (jak już organizowałem wyjazd) to stała by u mnie pod domem, a klima i stag 300 zamieszkały by w mojej fałce ......ten handlowiec to Loczek, tak?
Autko fajne i w ogole oh i ah ale ta kiera mi w goóle nie leży , nie ta epoka.Nic nie mam do kierownicy , ani do autka , osobno bardzo dobrze wyglada jedno i drugie ale razem tworza malo zgrany duet. To takie moje małe zdanie , nikomu go nie narzucam tylko dziele sie nim z Wami :-> ...Tyle , audi samo w sobie ładne <ok>
Pozdrawiam
Pozdrawiam
hehe to szybka akcja byla z avantem szkoda by go bylo na manel a tak jeszcze polata sobie co do kiery robi robote i lepiej lezy w rekach nic s-line zeby bylo jasne to taka sama jest w cabrio co do modow wjedzie zderzak z rs2 + spryski inna blenda US i pare detali stan na dzis to manele ktore mialem w zasobach kopca z bananami :mrgreen:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: