Ale stickerów tutaj nigdy nie było i być nie będzie (chyba, że mówisz o pewnym rodzinnym Avancie :lol: ). Powiem szczerze, że już doczekać się nie mogę jak Carbon zagości na masce i w końcu znikną mi z oczy rysy i wgniecenia- wnerwiają na maxa (co do wgnieceń to oczywiście maska będzie wyrównana). Obym zdążył z tym do zlotu w rodzinnym mieście VAG Nysa.a mnie sie ten carbon widzi tutaj i o wiele lepiej wygląda od stickerów
Audi Competition Q
Mi już szmoc aż taka potrzebna nie jest. Mam żonę, dziecko niedługo przyjdzie na Świat...- szaleńcze, młodzieńcze wybryki się skończyły...piku pisze:hehe ten wybielacz powyżej 3tyś budzi sie do życia ale i tak nadal jest padaczkąMi ten wybielacz już pasuje .
No ale jeździc się na nim da bezproblemowo.
Co innego zabawa z quattro na pokładzie zimą <ok> , ale sprinty już odeszły do lamusa (ale fakt faktem- ACE sprinerem nie jest zwłaszcza z Q- służy do normalnego przemieszczania się z punktu A do B- a to czynię codziennie).
- Norbas
- Forum Audi 80
- Imię: Norbert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Gdzieś widziałem jak jakaś firma zajmuję się foliwaniem maski ale za pomocą foli bezbarwnej by zabezpieczyć maskę przed odpryskami A ty będziesz to robił we wro ?? Jak tak podałbyś namiary :mrgreen:Loczek pisze:Powiem szczerze, że już doczekać się nie mogę jak Carbon zagości na masce i w końcu znikną mi z oczy rysy i wgniecenia- wnerwiają na maxa (co do wgnieceń to oczywiście maska będzie wyrównana).
W Jelcz-Laskowice www.reklamajelcz.pl . We Wro sporo drożej biorą, a w Jelczu jest spoko ekipa <ok> .Norbas pisze:A ty będziesz to robił we wro ?? Jak tak podałbyś namiary
12.04.2012- PO TRUDACH DOSTAŁEM PACZKĘ Z WKŁADAMI AMORKÓW NA PRZÓD MTS:
A w sobotę będą działania przy zawiasie <ok> - przednie amorki, kpl. wahacze na przód z tulejkami, oraz przednie tuleje tylnych wahaczy <ok> . Niedługo auto ogarniete w końcu będzie pod względem technicznym i mam nadzieję, że nie będzie ciągle juz coś wychodziło jak to było po kupnie.
A w sobotę będą działania przy zawiasie <ok> - przednie amorki, kpl. wahacze na przód z tulejkami, oraz przednie tuleje tylnych wahaczy <ok> . Niedługo auto ogarniete w końcu będzie pod względem technicznym i mam nadzieję, że nie będzie ciągle juz coś wychodziło jak to było po kupnie.
- Norbas
- Forum Audi 80
- Imię: Norbert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Loczek, brałeś może od nich http://moto.allegro.pl/audi-80-b4-amort ... 54175.html
Odboje do tego można dostać sportowe czy trzeba ciąć od ori amorów?
Odboje do tego można dostać sportowe czy trzeba ciąć od ori amorów?
Nie to- tutaj masz TA technix a ja mam MTS Technik (pewnie jeden pies to i to, ale MTS produkty znam, bo miałem w swojej Coupe).Norbas pisze:Loczek, brałeś może od nich http://moto.allegro.pl/au...2261154175.html
Odboi w komplecie nie ma, więc bedzie rzeźba <ok> coś z Harrym wymodzi się mam nadzieję .