Audi Competition Q
http://allegro.pl/show_item.php?item=2218289406 a kupowałem z tej aukcji. Szlak mnie trafi.
Napisane jak byk przednie do Audi. Foto poglądowe też może być.
P.S. Sprzedający twierdzi, że chyba pomylił wysyłki :evil: .
Napisane jak byk przednie do Audi. Foto poglądowe też może być.
P.S. Sprzedający twierdzi, że chyba pomylił wysyłki :evil: .
Twierdzi Sprzedający, że foto na aukcji jest poglądowe. Ale kategoria jest że na PRZÓD. Ale mam nerwa <ok> .
A pisałem z nim mailowo o tym, że potrzebuję wkłady na przód do A80 B4. Jak coś to korespondencję mam i żadnych kosztów nie mam zamiaru ponosić.
Jestem pod wpływem % więc trochę się nakręcam <ok> .
Opis z aukcji: " Jesteśmy generalnym dystrybutorem produktów MTS-Technik, gwarantujemy fachowe doradztwo i obsługę Klienta na najwyższym poziomie" . Buahahahbuahha.
A pisałem z nim mailowo o tym, że potrzebuję wkłady na przód do A80 B4. Jak coś to korespondencję mam i żadnych kosztów nie mam zamiaru ponosić.
Jestem pod wpływem % więc trochę się nakręcam <ok> .
Opis z aukcji: " Jesteśmy generalnym dystrybutorem produktów MTS-Technik, gwarantujemy fachowe doradztwo i obsługę Klienta na najwyższym poziomie" . Buahahahbuahha.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2012, 09:09 przez Loczek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub
I tak trzymaj, ja gdzie nie pojade to każdy stary mechanior mówi ze to naprawde fajny silnik ale trzeba o niego dbać, kupować oryginalne części, nie oszczędzać na olej, na i co każdy mówi: "mieć bardzo dużo cierpliwości".
We wrocku na psich polach mam kolegę którego musze odwiedzić więc napewno kiedyś wpadnę na pogaduchy.
We wrocku na psich polach mam kolegę którego musze odwiedzić więc napewno kiedyś wpadnę na pogaduchy.
Sprzedający okazał się bardzo w porządku- towar przyjmie, wymieni lub zwróci pieniądze (koszt wysyłki również leży po stronie Sprzedawcy).
A amorki okazały się być od: BMW E36 <ok>
A amorki okazały się być od: BMW E36 <ok>
Jak najbardziej zapraszam, tyle, że ja mieszkam w Oławie (30 km od Wro kierunek na Opole).rafalaudi1 pisze:We wrocku na psich polach mam kolegę którego musze odwiedzić więc napewno kiedyś wpadnę na pogaduchy.