[sprzedawca] forumowicz duo
No ńie,widze że z twoja pamięćia jest coraz gorzej ale ja zara ći ją naprostuje paczka z treserkami doszła do mńie 03 11 2011jak ty w pażdzierńiku masz -15 to tylko pozazdrośćić strach pomyślec co masz w styczńiu .przypomńij sobie jak po 3 tygodńiach poprośiłem ćie o nr paczkii co sie okazało że nawet ńie była wysłana.Ajeszcze prędzej kupowałem od ćiebie kolego tylne zaćiski do b4i to na ńie czekałem mieśiąc bo śie okazało że muśisz nazbierać więcej paczek to wtedy masz tańiej ipotem jeszcze ten pośredńik zawalił więc LIPA co do liczńika do tdi to szedł 2 tygodńie standard u ćiebie w dodatku kurierem więc jak kw pobierasz od nas kurierskie to dlaczego to idzie jak komuńikacja miejska w święta. Co do zwrotu toprzyznaje śie naprawde chćiałem mieć tę poduchei powiedziałem ći żebys ńie wysyłał kasy spowrotem ale jak piszesz to pisz do końca umówiliśmy śie tak że co 2 tygodńi będe pisał na gg aty mi odpowiesz czy cos masz zdajśie że po 3 mieśiącach zrezygnowałem z ńiej 20 03 2012 wysłalem ći wiadomość o zwrot kasy doszła09 04 2012 wszystko jest duo do sprawdzeńiaale .Iw tym przypadku pisz całą prawde przypominasz sobie ile razy ći wysyłałem na pw wiadomość grzeczńie prosząc ile razy dzwońiłem o gg ńiewspomne ale jak zwykle ten bajer będe dziećiakom opowiadałjak mi podrosną ''ńie daje rady wszystkiego ogarnąć '' w tym jesteś de best a przed świętami śie wkur..... bo ile można śie prośić o zwrot więc wszystko chyba ci wyjaśńiłem zdańia ńie zmieńie jestem na ŃIE
tresery widocznie pomyliłem z kim innym. reszty paczek nie pamiętam, w ogole nie pamietam zacisków, ale trudno zebym wszystko pamiętał. Ogólnie co do kasy .. po cholerę mi ją kazałeś trzymać, mówiłem, ż ejak coś bedzie to bedzie ale co i kiedy nie wiem, a napwet jak jest to nigdy do konca nie wiadomo jaki bedzie stan przecież. To że pisałeś na gg i pw wysyłaleś to dla mnie średnio wiążace, bo jak mnie nie ma online to co mam Ci na to zrobić. telefonicznie rozmiawialiśym 3 razy prosiłeś o zwrot, drugi powiedziałem Ci ze nie ogarnałem, poprostu zapomniałem bo miałem za dużo na głowie - i to możesz sobie opowiadać nawet swoim prawnukom ten dowcip bo wiesz nie kazdy pracuje 8h dziennie, niektorzy pracują po 48h/48h, trzeci zadzowniłeś ostatni raz gdzie kasa była wczesniej wpłacona. Sorry, ale jeszcze raz Ci powiem odrazu chciałem oddać Ci ten hajs to nie chciałeś, a teraz wielkie halo, że Duo nie chciał oddać paru złotych. Nie chciałeś odrazu, a potem jak chciałeś to nie miałem kiedy szybciej wpłacić i tyle. Jesteś na nie to trudno, ja Cie przekonywac nie będzie, takie Twoje prawo.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Polecam duo.
W weekend miałem wyjazd na drugi koniec Polski i cieknącą chłodnicę.
W poniedziałek dogadane.
We wtorek wysłane.
W środę odebrane.
Nie zdążyłem zrobić przelewu zanim odebrałem elegancką chłodnicę konkretnie zapakowaną i zabezpieczoną.
Czas reakcji rewelacyjny z uwagi iż mi się śpieszyło aby naprawić auto przed trasą.
Przejechane 1300km i nie ubyło nic płynu - lepszego testu na część nie mogłem zrobić chyba heheheh.
Pozdro i jeszcze raz dzięki za szybką akcję.
W weekend miałem wyjazd na drugi koniec Polski i cieknącą chłodnicę.
W poniedziałek dogadane.
We wtorek wysłane.
W środę odebrane.
Nie zdążyłem zrobić przelewu zanim odebrałem elegancką chłodnicę konkretnie zapakowaną i zabezpieczoną.
Czas reakcji rewelacyjny z uwagi iż mi się śpieszyło aby naprawić auto przed trasą.
Przejechane 1300km i nie ubyło nic płynu - lepszego testu na część nie mogłem zrobić chyba heheheh.
Pozdro i jeszcze raz dzięki za szybką akcję.
Niestety popieram opinie prezesa ... pierwsze 2 transakcje przebiegły w miarę sprawnie, a później Duo miał mi wysłać poduszkę pod silnik.... powiedział że wysłał i niestety musiałam na ostatnią chwilę zamawiać gdzieś indziej bo ponad 2 tygodnie szła paczka.... później zamówiłam napinacz i już 3 tydzień idzie .... brak kontaktu ze strony Duo ... nie odpisuje na sms'y pw i nie odbiera telefonu. Jedyny plus ze umówiłam się ze płatne jak odbiorę paczkę ... więc nie musiałam się prosić o zwrot kasy
Ja nie polecam ... szkoda czasu
Ja nie polecam ... szkoda czasu
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Tez nie polecam.
Wystawilem ogloszenie że kupie klin do kiery, sam do mnie napisal i mial wyslac za pobraniem nastepnego dnia. Dopisalem ze zalezy mi na czasie. Minal tydzien paczki nie bylo. Napisalem wiadomosc pw co sie dziej bo jak wiadomo roznie bywa. Wiadomosc odczytana, zero odzewu. Minely dwa tygodnie nadal nic. Paczki juz nie przyjme, nigdy nic u niego nie wezme i kazdemu bede odradzal wlasnie za oszustwo. Pozdrawiam serdecznie i NIKOMU nie POLCEAM :->
Wystawilem ogloszenie że kupie klin do kiery, sam do mnie napisal i mial wyslac za pobraniem nastepnego dnia. Dopisalem ze zalezy mi na czasie. Minal tydzien paczki nie bylo. Napisalem wiadomosc pw co sie dziej bo jak wiadomo roznie bywa. Wiadomosc odczytana, zero odzewu. Minely dwa tygodnie nadal nic. Paczki juz nie przyjme, nigdy nic u niego nie wezme i kazdemu bede odradzal wlasnie za oszustwo. Pozdrawiam serdecznie i NIKOMU nie POLCEAM :->