[B4 2.0 ABK] Jakie tarcze hamulcowe kupić?
zamieniac tarcze na wentylowane z zaciskami dwutloczkowymi to czy pompa hamulcowa z niewytylowanych bedzie dobrze je obslugiwac ? wystarczy?
Bo teraz od gory slabo hamulec bierze... ale jak juz zalapie to bardzo ladnie hamuje....
Napewno zmiana tarcze i klockow pomoze.... tylko moze chodzi tez o co innego?
BTW: jakie dobre tarcze i klocki 276mm polecacie ??
Bo teraz od gory slabo hamulec bierze... ale jak juz zalapie to bardzo ladnie hamuje....
Napewno zmiana tarcze i klockow pomoze.... tylko moze chodzi tez o co innego?
BTW: jakie dobre tarcze i klocki 276mm polecacie ??
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Witam.
Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą. Biorąc komplet który potrzebujesz załapujesz się już na rabat więc myślę, że za parę groszy różnicy nie ma sensu ryzykować tych nieznanych tarcz z linku podanego przez Krzyśka.
W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt.
Pozdrawiam
http://auto-czesci-sklep.pl/pl/k/Audi-8 ... 94;sk-2189
Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą. Biorąc komplet który potrzebujesz załapujesz się już na rabat więc myślę, że za parę groszy różnicy nie ma sensu ryzykować tych nieznanych tarcz z linku podanego przez Krzyśka.
W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt.
Pozdrawiam
http://auto-czesci-sklep.pl/pl/k/Audi-8 ... 94;sk-2189
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2012, 11:24 przez Lewian, łącznie zmieniany 1 raz.
- antares2000
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
- kroliqster
- Forum Audi 80
- Kontakt:
raczej oryginal, ciesz sie ze nie made in china hehe jest fabryka i w czechac i w NRD
ja polecam tarcze firmy steinhof, sa produkowane w polce firma zajmuje sie robieniem tarcz i klockow fabrycznie montowanych w fiatach ciezko je dostac ale sa sprzedawcy co je oferuja cene maja atrakcyjna i jakosc jest naprawde super od kad zmienilem kompletne hamulce to czuje sie pewnie i naprawde sa zylety jak w nowym aucie nie da sie ich dotknąć
ja polecam tarcze firmy steinhof, sa produkowane w polce firma zajmuje sie robieniem tarcz i klockow fabrycznie montowanych w fiatach ciezko je dostac ale sa sprzedawcy co je oferuja cene maja atrakcyjna i jakosc jest naprawde super od kad zmienilem kompletne hamulce to czuje sie pewnie i naprawde sa zylety jak w nowym aucie nie da sie ich dotknąć
- antares2000
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
Przecież to nie kaszanka że mogła się popsuć od leżenia na półceantares2000 pisze:kroliqster dzieki... ale jeszcze jedno przykulo moja uwagę, data 01/2006 Czy to jest data produkcji tych tarcz? A jeśli tak to czy bez zadnych obaw mogę ponad sześcioletnie tarcze montować i jeździć na nich spokojnie?
-
- Forum Audi 80
kupiłem tarcze ATE kosztowały 200zl sztuka i nie wiem czy tak powinno być ze z zewnętrznej strony są grubsze a od wewnętrznej są cieńsze od drugiej strony tak powinny one wyglądać czy coś jest nie tak i je odac?? bo stare tez miałem Ate i na tamtych skończyły się one z tej cieńszej strony a z drugiej są dobre sernica tarczy jest coś kolo 26cm nie pamiętam już dokładnie wie ktoś może z góry dzięki