Babcia lada dzień wraca do mnie dopieszcza się... Krzychu mina złapana na grymasie bo pogoda nie rozpieszczała impra była zawodowa ciebie też ładnie ustrzeliłem na herbatce i Wampira :mrgreen:
hhhhmmmm jak idzie tydzień temu szalałem po ulicach niedaleko warsztatu na wolnym wydechu w Krakowie babcia ukończona wpada program i wraca do mnie a do ciebie Kamillo będę miał biznesa ale to pw ci skrobnę albo zadzwonię jak odbiorę staruszkę ... Nowe koło na ten sezon :mrgreen:
termin 4 maj ale się bardzo już ciśnie na Świat wiec odliczamy dni hehee :mrgreen: wiec furmanka odszykowana :mrgreen: Lokos przewiewna bedzie :mrgreen:
Jest dobrze ale po programie powinno być deko lepiej :mrgreen: gość który miał stroić olał temat wiec ktoś inny to będzie robił najprawdopodobniej padnie na GTO z Czechowic Dziedzic :mrgreen:
Ja niestety borykam się po programie z falowaniem doładowania, ale najwyraźniej wtryski mi się skończyły. Więc po wymianie wtrysków powinno się obudzić cosik i u mnie
Kiedyś ktoś mi powiedział by nie brać gotowca tylko żeby robić program pod dany motor i kilka kości musi być robionych żeby dobrze to wystroić i pewnie dla tego kolo który miał mi to robić olał sprawe...