[b4 all] pytanie o przełącznik zespolony
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
[b4 all] pytanie o przełącznik zespolony
Witam.panowie potrzebuje szybko odpowiedź.muszę wymienić przełącznik zespolony gdyż znikły mi długie światła.powiedzcie mi czy wystarczy w takim wypadku wymienić tylko tą część przełącznika w której są gałki od świateł (lewa strona ) czy muszę całość kupić.Drugie pytanie czy poduszka ma coś do pająka?? czy pająk z samochodu bez poduchy jest identyczny do tego z poduchą??
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Tak.hudy pisze:czy wystarczy w takim wypadku wymienić tylko tą część przełącznika w której są gałki od świateł
Nie, budowa modułowa.hudy pisze:czy muszę całość kupić.
Nie.hudy pisze:Drugie pytanie czy poduszka ma coś do pająka?
Takie same są.hudy pisze:czy pająk z samochodu bez poduchy jest identyczny do tego z poduchą?
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Dzięki Grzesiek.Koleś mi dziś tak namieszał że musiałem zapytać.Gadał coś właśnie o tym że poducha ma znaczenie ale trochę nie dowierzałem bo co ma pająk do poduchy.Aha może wiecie jak się sprawują te zamienniki przełącznika zespolonego bo widzę że za trochę ponad 50zł można już kupić nowy... Jarek pewnie przeczyszczenie by pomogło jednak potrzebuje samochód dość często i nie mam czasu na rozbieranie pająka lub nawet jak bym tylko popsikał czymś do czyszczenia to nie dam rady czekać aż to przeschnie.kupie inny a ten będę reanimował na spokojnie...
- kroliqster
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- kroliqster
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ale po co ma ci to schnac ? spryskaj dobrze pajaka tam gdzie masz dostep i tyle pomerdaj troche ta fajcha na sucho niech sie przetrze i ma dzialac taki szprej nie powinien robic zwarcia tylko czyscic styki bynajmniej ja tak zrobilem popsikalem i odrazu dzialalo i lata juz rok czasuhudy pisze:Mam taki preparat kontaktor 60 czy coś takiego tylko że problem w tym że samochód potrzebuję mieć sprawny a jak popsikam tym specyfikiem to cholera wie kiedy to wyschnie.także wolę kupić inny, swój zreanimować i mieć na podmiankę jak by co...
- kroliqster
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- kroliqster
- Forum Audi 80
- Kontakt: