Grill a'la RS2
Grill a'la RS2
witam
chcialem sie pochwalic moim nowym grillem ktory sam wykonalem na wzor rs2
do prac wykorzystalem:
orginalny gril od mojego cabrio
siatke dostepna na allegro kamei duze oczko
mate szklana, zywice
szpachlowke
farbe czarny mat
no i kilka narzedzi
przedstawiam wam foto moich prac z gory przepraszam za jakosc
chcialem sie pochwalic moim nowym grillem ktory sam wykonalem na wzor rs2
do prac wykorzystalem:
orginalny gril od mojego cabrio
siatke dostepna na allegro kamei duze oczko
mate szklana, zywice
szpachlowke
farbe czarny mat
no i kilka narzedzi
przedstawiam wam foto moich prac z gory przepraszam za jakosc
Ostatnio zmieniony 08 sty 2013, 22:52 przez bendek88, łącznie zmieniany 1 raz.
marcin80
a jak jest rozwiazana sprawa zaczepow do maski?? zostalo jak w orginale czy jest jakies inne rozwiazanie?
mozna rozwiazac to na kilka sposobow widzialem kiedys grill tak zrobiony tylko mial zostawione miejsca na przykrecenie w tak jak w orginale (nie mial wycietej do konca kratki w miejscu gdzie jest mocowanie i mial dwa male garby) ale osobiscie mi sie to nie podobalo, mozna sobie podczas prac przykleic od wewnatrz dwie "L" i skrecic jak pomalujesz calosc nie bedzie sie rzucac w oczy a ja osobiscie poszedlem na latwizne i delikatnie przykleilem
a jak jest rozwiazana sprawa zaczepow do maski?? zostalo jak w orginale czy jest jakies inne rozwiazanie?
mozna rozwiazac to na kilka sposobow widzialem kiedys grill tak zrobiony tylko mial zostawione miejsca na przykrecenie w tak jak w orginale (nie mial wycietej do konca kratki w miejscu gdzie jest mocowanie i mial dwa male garby) ale osobiscie mi sie to nie podobalo, mozna sobie podczas prac przykleic od wewnatrz dwie "L" i skrecic jak pomalujesz calosc nie bedzie sie rzucac w oczy a ja osobiscie poszedlem na latwizne i delikatnie przykleilem
dzieki ale nie jestem pomyslodawca wiele osob przedemna juz tak zrobilo
masz tu link jak wylgada grill z tymi "garbami"
http://forum.rezacze.pl/viewtopic.php?p ... 3d889e8871
masz tu link jak wylgada grill z tymi "garbami"
http://forum.rezacze.pl/viewtopic.php?p ... 3d889e8871