[B4 1.9 TDI+] 80 laserrot sedan by Murdzi
Ano stało się to, że ostatnio jeździłem z kolegą jego BMW E30 -60 na froncie, i w sumie prowadzi się zdecydowanie lepiej, komfort nie jest tragiczny, a wygląd elegancki. Ja co prawda często z ludźmi latam załadowany, ale w sumie przydałoby się trochę usztywnić Audiczke, bo w zakrętach dość mocno się przechyla... Jak się trafi komplet springów, to będziemy wymieniać panie Gajos :mrgreen:
o panie ja tez mysle nad chociaz -40 na przodzie bo jakos ten moj avant zadarty ryj ma . Gajos po co mu dawales auto za duzo mocy dla Marcina widocznie :mrgreen:Murdzi pisze:Ano stało się to, że ostatnio jeździłem z kolegą jego BMW E30 -60 na froncie, i w sumie prowadzi się zdecydowanie lepiej, komfort nie jest tragiczny, a wygląd elegancki. Ja co prawda często z ludźmi latam załadowany, ale w sumie przydałoby się trochę usztywnić Audiczke, bo w zakrętach dość mocno się przechyla... Jak się trafi komplet springów, to będziemy wymieniać panie Gajos :mrgreen:
A więc tak. W piątek robiłem małą sesję mojej Audicy, ale z racji tego, że w sumie po tym tygodniu będzie się prezentowała zgoła inaczej, postanowiłem wrzucić jedynie artystyczne ujęcie.
Porządek intencji na nadchodzący tydzień:
Alusy od Competition - jutro będą
Kierunki dymione DEPO- też powinny być jutro
Rezanie lamp na czarno- chyba w czwartek
Uszczelka wydechu - w piątek
Bezpiecznik termiczny wentylatora - w sobotę rano
ECU by Kostrz - w sobotę popołudniu
2x200W na tył - w sobotę wieczorem
Syty tydzień się szykuje Za wszelkie objawy życzliwości serdeczne Bóg zapłać!
Porządek intencji na nadchodzący tydzień:
Alusy od Competition - jutro będą
Kierunki dymione DEPO- też powinny być jutro
Rezanie lamp na czarno- chyba w czwartek
Uszczelka wydechu - w piątek
Bezpiecznik termiczny wentylatora - w sobotę rano
ECU by Kostrz - w sobotę popołudniu
2x200W na tył - w sobotę wieczorem
Syty tydzień się szykuje Za wszelkie objawy życzliwości serdeczne Bóg zapłać!