[b3 1.6 TD] Wszystkie graty na sprzedaż
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Więc tak było piękne niedzielne popołudnie wracaliśmy z kumplami ze zlociku w Krakowie około godz 16.50 w Brodłach (droga nr 780) zakręt na wzniesieniu a w dolince skrzyżowanie na zegarze nie było więcej niż 73 km/h (tak obliczyli policjanci) Jechałem jako ostatni a przede mną z dosyć dużym odstępem kumpel w A4 a przed nim jakiś stary ci*l w Suzuki. W pewnym momencie dziadek z zaskoczenia pokazał STOPa kumplowi udaje się mu wyhamować na centymetry a ja wylatując zza górki i zakrętu, oślepiony słońcem zauważam światła stopu za późno czyli jakieś 15m od jego auta. Zdążyłem tylko wcisnąć but w hamulec i powiedzieć "O kur**". Dziadek wysiadając z samochodu już miał wezwaną policję a miał ledwo zderzak zagnieciony. Nie pozostało mi nic innego jak powiedzieć że moja wina bo byłem ostatni.
Efekt mamy taki:
Jutro dodam fotki jak to wygląda po rozebraniu przodu. Nie jest zbyt ciekawie bo podłużnica od kierowcy zmielona, prawa nie ma tragedii ale gorzej wygląda sprawa z sankami które prawie wyrwało z podłużnic. Silnik na szczęście pali dziś sprawdzałem. Motor + skrzynia poszedł kilka cm do tyłu bo w nienaturalnym położeniu jest lewarek zmiany biegów. Zobaczę jak oceni to znajomy mechanik czy warto w ogóle to prostować czy lepiej szukać ładnej budy na przeszczep.
Efekt mamy taki:
Jutro dodam fotki jak to wygląda po rozebraniu przodu. Nie jest zbyt ciekawie bo podłużnica od kierowcy zmielona, prawa nie ma tragedii ale gorzej wygląda sprawa z sankami które prawie wyrwało z podłużnic. Silnik na szczęście pali dziś sprawdzałem. Motor + skrzynia poszedł kilka cm do tyłu bo w nienaturalnym położeniu jest lewarek zmiany biegów. Zobaczę jak oceni to znajomy mechanik czy warto w ogóle to prostować czy lepiej szukać ładnej budy na przeszczep.
- wampir1988
- Audi 80 Klub