WTF? <osohozi>masrepus pisze:no ładnie pierwsze 2,6 które jest jednocześnie 2,8 jakie w życiu widziałem.
[ C4 quattro ] robocze oczy str 1. :P
to nie bus :mrgreen: nie czuje potrzeby posiadanie czegos takiego poki co i nigdy oczyms takim nie myślałem żeby dokładać, ale fabrycznie ktoś mógł domówić, nie pogardziłbym. Jak coś to mam kpl do sprzedania .. całe dwie S4 2.2T na graty ...ysiul pisze:No no soczewki pierwsza klasa, też będę musiał się za takimi rozejrzeć, a Webasto :lol: będzie pod maską :?:
cos tam powoli dokładam, wlasnie kierunków idealnych białych jakoś nie moge dopaść .. chyba w koncu kupie zamienniki, widzialem juz u paru osob i ładnie pasują.hexman pisze:Z soczewkami od razu inne auto! Teraz jeszcze spryski
Cos mi sie obilo o uszy, ze masz to wozidlo posadzone. Pokazalbys jak to wyglada moze? :mrgreen:
Teraz te kierunkowskazy gryzą sie z czystymi lampami. Pozostaje wytargac z eski jesli sa lepsiejsze :lol:
Co do "gleby" to coś tam jest narazie tylko na przodzie bo zabrakło tez czasu tył włożyć, ale przy okazji wymian roznych rzeczy "wszystko wkoło" staram sie czyscic malować i odswiezac .. auto ma być na codzień do tluczenia, ale mam zamiar dbać o niego max na ile sie to uda. Auto z przodu siadło 7cm .. ogolnie na niskie jakoś nie wygląda, ale spód samochoód jest nisko, już kilka razy porządnie przywaliłem nim, a wczoraj podczas sytuacji "awaryjnej" na trasie załapałem lekko pobocza i zerwałem przedni zderzak. Fotek nie mam, pozniej zrobie jak nie zapomnie to podrzuce. pzdr