[All] Radio - wybór oryginalnego radia
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
[All] Radio - wybór oryginalnego radia
Dzisiaj w ciągu dnia pod uczelnią ktoś się włamał do mojego samochodu i ukradł mi radio
zastanawiam się czym zastąpić moje byłe JVC. Rozmyślam na Audi Gamma (tym szerokim). Przeglądając informacje w internecie można znaleźć, że było kilka rodzai tych radioodtwarzaczy. Szczerze - zgłupiałem.
Potrzebuję radia, do którego mógłbym podpiąć wzmacniacz oraz zmieniarkę/emulator. Na jakie radio gamma mam polować? Jakie ma mieć z tyłu wtyczki?
A może jakieś inne radio niż Gamma? W grę wchodzą jedynie orginalne radia.
zastanawiam się czym zastąpić moje byłe JVC. Rozmyślam na Audi Gamma (tym szerokim). Przeglądając informacje w internecie można znaleźć, że było kilka rodzai tych radioodtwarzaczy. Szczerze - zgłupiałem.
Potrzebuję radia, do którego mógłbym podpiąć wzmacniacz oraz zmieniarkę/emulator. Na jakie radio gamma mam polować? Jakie ma mieć z tyłu wtyczki?
A może jakieś inne radio niż Gamma? W grę wchodzą jedynie orginalne radia.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2012, 21:08 przez trepek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja nie miałem szczęścia do ori radia.
Szukałem Gammy CC,pierwsze było uszkodzone,a drugie było w wersji US,czyli nieparzyste częstotliwości i wyjście tylko na jedną parę głośników.
Postanowiłem poszukać radia takiego,aby komponowało się z wnętrzem B4 i miało taki sam "marchewkowy" wyświetlacz jak inne wskaźniki.
Podstawowe kryterium to CD z MP3,ww kolor wyśw.,brzydkie,żeby go nikt nie chciał pożyczyć i bez zbędnych wodotrysków.
Za dobre pieniądze,znalazłem takie cudeńko.
Jest to fabryczny Blaupunkt,produkowany przez koncern Renault,dla Dacii.
Wiem,nie jest to ori,ale mi się podoba.
Nie mam fotki z wnętrza,daje przykładowe foto.
Szukałem Gammy CC,pierwsze było uszkodzone,a drugie było w wersji US,czyli nieparzyste częstotliwości i wyjście tylko na jedną parę głośników.
Postanowiłem poszukać radia takiego,aby komponowało się z wnętrzem B4 i miało taki sam "marchewkowy" wyświetlacz jak inne wskaźniki.
Podstawowe kryterium to CD z MP3,ww kolor wyśw.,brzydkie,żeby go nikt nie chciał pożyczyć i bez zbędnych wodotrysków.
Za dobre pieniądze,znalazłem takie cudeńko.
Jest to fabryczny Blaupunkt,produkowany przez koncern Renault,dla Dacii.
Wiem,nie jest to ori,ale mi się podoba.
Nie mam fotki z wnętrza,daje przykładowe foto.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2012, 21:09 przez norbuja, łącznie zmieniany 1 raz.