Gdy załaczy się turbina to zacznie kopcić dość mocno czarnym dymem i po zmianie biegu i puszczeniu pedała gazu i ponownym wcisknięciu gazu auto nie jedzie , jak by udusił się

Dreamer pisze:Po objawach też powiedział bym Ci, że to raczej nastawnik ale co do tego wlania czegoś tam do czyszczenia pomp to raczej wątpię żeby się naprawiło samo. Tym bardziej, że masz graty na Boschu czyli nastawnik potencjometryczny
Nastawnik w AAZ -cie :?: :shock: ktoś tu plecie od rzeczySeba123 pisze:Jestem posiadaczem Audi B4 1.9TD
Seba123 pisze:Witam. Po wizycie u mechanika stwierdzono nastawnik pompy ,
Oj faktycznie. Przeczytałem w nazwie TDi, a nie TD. Mój błąd, przepraszamMUNIOR pisze:Dreamer pisze:Po objawach też powiedział bym Ci, że to raczej nastawnik ale co do tego wlania czegoś tam do czyszczenia pomp to raczej wątpię żeby się naprawiło samo. Tym bardziej, że masz graty na Boschu czyli nastawnik potencjometrycznyNastawnik w AAZ -cie :?: :shock: ktoś tu plecie od rzeczySeba123 pisze:Jestem posiadaczem Audi B4 1.9TD
:shock: ciekawy przypadek 1 z ,jako AAZ :roll:Seba123 pisze:szczerze że nie wiem jaki to silnik , taki kod AAZ przy rejestracji mi dobrało do mojego audi.
Taaa...1 Z 90 koni ...niestety ,przymulonych niedomagającym osprzętem ,a szczególnie fiksującym nastawnikiembocian29 pisze:Masz 1z
Na cud nie liczSeba123 pisze:chwilowo zaczyna się poprawić po tym płynie ... miało pomóc i pomaga