[Coupe 2.3 NG]Maglownica do coupe, podejdzie ?
[Coupe 2.3 NG]Maglownica do coupe, podejdzie ?
Witam
Jak w temacie, moja to 893 422 065 i chyba K na końcu, przydałaby się jej wymiana, mam dostęp do 893 422 066B. Czy są one zamienne ?
Tak przy okazji, czy maglownica może być przyczyną "myszkowania" auta po drodze ? Prawie cały zawias nowy, a prowadzenie takie sobie, w dodatku niedawno "przeskoczyła" mi kierownica i jak jade prosto to jest jakieś 5 moze 8 stopni w prawo ;/
Jak w temacie, moja to 893 422 065 i chyba K na końcu, przydałaby się jej wymiana, mam dostęp do 893 422 066B. Czy są one zamienne ?
Tak przy okazji, czy maglownica może być przyczyną "myszkowania" auta po drodze ? Prawie cały zawias nowy, a prowadzenie takie sobie, w dodatku niedawno "przeskoczyła" mi kierownica i jak jade prosto to jest jakieś 5 moze 8 stopni w prawo ;/
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2012, 06:58 przez Ne$, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
LU CASH pisze:Cieknie?jakieś dziwne odgłosy?Rzuca po drodze autem?Koszt regeneracji 350 - 500 zł.(z moich żródeł).Można regenerować też samemu-wiadomo bedzie taniej.
Nie doczekałem się ciekła (po dolaniu prestone prawie przestała ale pompa zaczęła bzykać troszkę;P ) autem rzucało, i pukało coś non stop, w zawieszce wszystko wymieniane we wrześniu zeszłego roku (oprócz amorów i sprężyn). Włożyłem używkę, mam tylko jeszcze jeden problem, w tej "nowej" otwory na węże ciśnieniowe są oba obok siebie i pionowo. Moja stara miała jeden poziomo i bliżej sztycy. Będe próbował dopasować rurkę bo u mnie było jakieś 1,5 zwoju "zapasu". I jeszcze kilka pytań, czym zalać ? febi6162 ? płukać czymś układ ? jak go odpowietrzyć ?