keczy, na filmiki to widać kierownik nie ogarnięty to raz poza tym seryjny zawias i cała moc w sprężyny poszła (buja się ta fałka jak łódka na wietrze).
Co do remontu to jak najbardziej - zobaczę ile da radę w tym roku zrobić.
Na pewno wydech do rewizji bo dzwoni już jak ksiądz na mszę.
Uważam że po prostu teraz czas na silnik bo z wyglądu dużo już mu nie brakuje jak dla mnie (jeszcze zdeś tył który się robi, soczki i lotka tył i już z zewnątrz będzie wsio).
Prowadzisz jakis arkusz ile juz wpakowales w tego kombiaka? Remont V6 do najtanszych imprez nie nalezy. Przy zakupie gratow do remontu swojego ABK trafilem na dobra hurtownie w necie: maja wszystko i po naprawd dobrych cenach, jesli jestes zainteresowany to info na priv'a.
Nie masz przypadkiem dostepu do ori soczewek? Moze jakis importer z Niemiec? Jest ich troche na niemieckim eBayu. Na Allegro pojawily sie ostatnio nowe swiatla zespolone, wiec moze wkrotce pojawia sie tez i soczewki.
monkahead, niestety nie - jak bym miał to już by były na aucie.
Zastanawiam się dawno już czy nie brać tych z jebaja bo jak mam za używki dać 1,5kPLN to za 2kPLN mam nowe Hella z dojcza.
A są to już ostatki bo znajomy mi sprawdzał to chyba już nie produkują.
eSPe pisze:bo jak mam za używki dać 1,5kPLN to za 2kPLN mam nowe Hella z dojcza
wlasnie z tego samego powodu zainteresowalem sie nowymi z DE. Jezdze od czasu do czasu do rajchu wiec mozna by je odebrac samemu. Jest to na razie odlegly projekt ale wszystko w swoim czasie.