S2 avant + 90cs USA b4
To, że ergomedy nie są od rs2 to oczywiste. Może nie najzgrabniej to ujołem, ale chodziło mi o zbliżoną alternatywę, którą ja wybrałem i jeśli mnie pamięć nie myli to ty też podobną wybrałeś No a co do samych foteli z rs2 to w cenach się nie orientowałem (jakoś ergomedy bardziej mi podeszły i na nie się nastawiłem), ale cena mnie zaskoczyła, a szyny to już w ogóle
-
- Forum Audi 80
placilem nieduzo po zrownieniu z ebay`em.300zx pisze:To, że ergomedy nie są od rs2 to oczywiste. Może nie najzgrabniej to ujołem, ale chodziło mi o zbliżoną alternatywę, którą ja wybrałem i jeśli mnie pamięć nie myli to ty też podobną wybrałeś No a co do samych foteli z rs2 to w cenach się nie orientowałem (jakoś ergomedy bardziej mi podeszły i na nie się nastawiłem), ale cena mnie zaskoczyła, a szyny to już w ogóle
mysle ze fotele z cabrio nowszego roku, ale widzialem takie i w rs2
mam takze od s4 (wygodniejsze niz rs2) moze dlatego ze jesltem troche przy kosci <urodziny>
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nie na szybko, ale nie dokonca, poniewaz czekam troche detali z audi centrumgornik pisze:M1st, ładnie. Widzę auto na szybko nie do końca poskładane, żeby polatać bokami.
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2012, 20:36 przez M1st, łącznie zmieniany 1 raz.