[B4 1.9 TDI+] 80 laserrot sedan by Murdzi
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Oj, no pewnie troszkę ponad 100 jest, do wyprzedzania na serio bardzo przyjemnie się zbiera Krzysiu, po długim weekendzie możemy spota w K-linie zrobić <ok>
Przy okazji dzisiaj moja Ukochana cyknęła mi lepsze fotki przodu. Reszty wozu nie robiłem, bo strasznie brudny jest, a zatem nie ma się czym chwalić...
W sumie to chcę jeszcze dać środki halogenów w czarny połysk i przód uznam za zakończony. Z tyłu musi wpaść nowy zderzak, bo teraz jest straszny :oops:
Przy okazji dzisiaj moja Ukochana cyknęła mi lepsze fotki przodu. Reszty wozu nie robiłem, bo strasznie brudny jest, a zatem nie ma się czym chwalić...
W sumie to chcę jeszcze dać środki halogenów w czarny połysk i przód uznam za zakończony. Z tyłu musi wpaść nowy zderzak, bo teraz jest straszny :oops:
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Silnik: 2.3 NG
Ja w moich mam urwane zaczepy, i chamsko wystają, muszę za innymi się rozejrzeć, ew olać to i wrzucić za jakiś czas zespolaka.
Te Twoje to wyglądają jak oklejone normalne depo, bym musiał na żywo obadać, bo te fabrycznie ściemnione są takie czarne wpadające w brąz ( co mnie osobiście denerwuje :mrgreen: )
Te Twoje to wyglądają jak oklejone normalne depo, bym musiał na żywo obadać, bo te fabrycznie ściemnione są takie czarne wpadające w brąz ( co mnie osobiście denerwuje :mrgreen: )
Tak jak pisałem wyżej, był zapakowane w ori kartoniki, zdejmowałem z nich folie ochronne, na dziurach pod oprawki żarówek była folia do zdjęcia, nie wyglądają na oklejone czy modyfikowane. Z reszta, kupiłem je od kolegi pszem z tego forum, więc pytania o pochodzenie najlepiej do niego. Jak dla mnie prezentują się idealnie i może faktycznie, w porównaniu do innych DEPO które widziałem, to jest różnica znacząca w "zaczernieniu".