Witam forumowiczów
Chciałem przedstawić swój kochany pojazd. Kupiłem swoją furę około dwa miesiące temu ale nie będę was zadręczał całą historią kupna i opisem auta przy kupnie. Wyjdzie na zdjęciach.
Dane:
model - Audi 80 B4
rok produkcji - 1993
silnik - 2.0 B+G, ABT
Wyposażenie:
szyby - korbotronic
elektryczny szyberdach
ABS
wspomaganie kierownicy
regulowane reflektory
oryginalne radio audi
Wyposażenie dodane:
wzmacniacz Soling MRV-2505 700W
2 głośniki JVC CS-V6932 240W
CB Radio Midland
Planowane wyposażenie oraz modyfikacje - dużo by pisać.
Zaczynamy prezentację. Stan lakieru na chwilę obecną określam jako dobry, choć są lekkie zarysowania i najgorsze: na czole (nad przednią szybą) prawdopodobnie jest jakaś dziura albo mocne wgniecenie po jakiejś spadającej gałęzi z drzewa czy coś, są porobione zaprawki, ale nie prezentują się ona zbyt ładnie.
Zdjęcie w/w usterki nad szybą
Rzut okiem na wnętrze
Serducho
A teraz kilka zdjęć mojego kochanego autka po meczu żużlowym KMŻ Lublin z Ostrovią w Lublinie, chłopcy z 3-go maja dali popis... uszkodzony zamek w drzwiach kierowcy (przekręcona wkładka), ucięty kabel od zasilania CB Radia, a po samym CB zostały tylko dwie wydarte siłą dziury między ręcznym a tylną popielniczką... oby ich szybko złapali !
Dziękuję za obejrzenie zdjęć mojego pojazdu.
Byłbym wdzięczny za poradę dotyczącą wymiany wkładki zamka w drzwiach kierowcy, jakoś nie kręci mnie zbytnio wizja noszenia dwóch różnych kluczyków do jednego wozu, czy możecie polecić jakiegoś dobrego magika od kluczy w lublinie ?
Z góry dzięki.
Każda krytyka na temat mojego wozu bądź profilu i zdjęć będzie konstruktywną krytyką. Pozdrawiam !
[AUDI 80 B4 2.0 ABT] Sreberko
Tak, dzięki. Moje głośniczki przypuszczam że mają identyczne obręcze (kształt osłony), narazie nie mam pomysłu i czasu żeby je wkomponowć w tylną półkę, a poza tym trochę obawiam się montażu głośników po ostatniej akcji złodziei z CB Radiem. jak wyrwą to całą półkę rozwalą.PieterB pisze:Pawie jak siostra bliźniaczka z moją >