Przywitaj się z nami
WITAM serdecznie jeszcze raz wszystkich klubowiczów- jestem wspóposiadaczem Audi 80 B4 sedan Quattro COMPETITION rocznik 1994 listopad-czyli z końca produkcji - w wersii z central zamkiem, i szyber dachem oraz elktrycznymi szybami z przodu, skrzynia manual, silnik ACE (rwie się do roboty jak się rozgrzeje ) - przebieg 217 000 km
-U D O K U M E NT O W A N Y - fakturami oraz listą serwisową z ASO. Zależy mi na utrzymaniu tego pięknego egzemplarza w jak najplepszej kondycji. Jeśli zadam pytanie na forum odnośnie napraw, czy konserwacji i będzie to pytanie dla niektórych naiwne, bardzo proszę uznać za pytania głupie tylko te, które NIE ZOSTAŁY ZADANE. POZDRAWIAM
-U D O K U M E NT O W A N Y - fakturami oraz listą serwisową z ASO. Zależy mi na utrzymaniu tego pięknego egzemplarza w jak najplepszej kondycji. Jeśli zadam pytanie na forum odnośnie napraw, czy konserwacji i będzie to pytanie dla niektórych naiwne, bardzo proszę uznać za pytania głupie tylko te, które NIE ZOSTAŁY ZADANE. POZDRAWIAM
-
Konrad20vt
- Forum Audi 80

Witojcie
Witam Koleżanki i Koledzy.
Mam na imię Wojtek i całkiem niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi Cabriolet 2.0 Kat z roku 1996. Na forum trafiłem szukając informacji odnośnie posiadanego modelu.
Pozdrawiam życząc przyczepności, szerokości i bezawaryjności!;)
Mam na imię Wojtek i całkiem niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi Cabriolet 2.0 Kat z roku 1996. Na forum trafiłem szukając informacji odnośnie posiadanego modelu.
Pozdrawiam życząc przyczepności, szerokości i bezawaryjności!;)
witam wszystkich mam imię Andrzej . O klubie dowiedziałem się od kolegi.Wswoim życiu miałem sporo rużnych aut,ale tylko audi ma w sobie to coś. Jestem posiadaczem już trzeciej audi 80.Pierwsza była b3 1.8 lpg 90km 1989r.Druga b4 2.0 lpg abt 1992r.Obecnie posiadam b4 2.3 ng 1992r i co wielu zdziwi jest w niej sekwencyjny wtrysk lpg . pozdrawiam