Witam.
Mam taki problem, że klęknął mi pająk ( brak świateł drogowych) i nie wiem, jaki mam teraz kupić. Poprzedni właściciel kupił całego zespolaka z b3 po lifcie i działało mu <buu> a wycieraczka z tyłu :?: Po co ona komuś :?:
Temat założyłem po wypatrzeniu szukajki i wyczytaniu wielu postów, jednak chciałbym wiedzieć, co oznaczają te literki oraz do jakiego modelu i nadwozia się odnoszą. Ja numeru lewego pająka (światła ) nie mam - podróba, a prawy to ...503 D Jest tyle odmian tych przełączników - mają kilka liter alfabetu, są na 10 i 13 pinów; na początku jest 4A0 lub 4A9... Podzielcie się wiedzą, bo ja już zgłupiałem do reszty...
Mi na razie chwilowo muszą wystarczyć halogeny w zderzaku , ale temat dla potomnych... <ok>
[all] Przełącznik zespolony - wszystkie oznaczenia
-
- Forum Audi 80
ale kolego jak masz to ze zazębia przełącznik to zobacz na przekaźniki bo ja tez nie miałem świateł drogowych poruszałem przekaźnikami
i napsikałem WD 40 do rączki poruszałem nią we wszystkie strony i światełka działają pięknie może tylko gdzieś jakiś proch się dostał i nie łączy
no chyba że nie trzyma Ci rączka ze jak włączysz długie to ona odskakuje na pozycje 0
i napsikałem WD 40 do rączki poruszałem nią we wszystkie strony i światełka działają pięknie może tylko gdzieś jakiś proch się dostał i nie łączy
no chyba że nie trzyma Ci rączka ze jak włączysz długie to ona odskakuje na pozycje 0