AUDI80 B4 1.9TD SPRZEDANE, można zamknąć temat
alicjaaa, nie łam się . nawet sama przy odrobinie chęcie i zaparcia, oraz przy podstawowych kluczach możesz sobie naprawić silnik. to nie jest trudne. jedynie dobrxze by było jeśli szczypcami do pierścieni nie dysponujez żeby tato lub brat Ci założył bo palce można dobrze pokaleczyć.
jeśli będziesz miałą w naprawdę dobrym stanie silniczek to go za żadną benzynę nie zamienisz, no może nie za większość bo nawet dla mnie są pewne sinliki które bym bez wachanie przygarnął, nie patrząc na ich spalanie. <ok>
jeśli będziesz miałą w naprawdę dobrym stanie silniczek to go za żadną benzynę nie zamienisz, no może nie za większość bo nawet dla mnie są pewne sinliki które bym bez wachanie przygarnął, nie patrząc na ich spalanie. <ok>
no raczej nie gdyż ja sama w domu jestem a pod maske w aucie ostztnimi czasy czesciej patrze niż tata hehe, ale w sumie przydał by ise stasrczy brat, zawsze takiego chciałam, ale jednak nie możliwe to było niestetyarwam pisze:jedynie dobrxze by było jeśli szczypcami do pierścieni nie dysponujez żeby tato lub brat Ci założył bo palce można dobrze pokaleczyć.
hehe jasne taka budowa by mnie przerosła finansowo,arwam pisze: Wysłany: Dzisiaj 7:18
alicjaaa, szkoda że wcześniej nie pisałaś bo miałem prawie że nowe wtryskiwacze na sprzedaż z silnika 1.6TD SB.
pasują P&P do AAZ'a.
mogły być Twoje.
ewentualnie jak chcesz mogę Ci zbudować od podstaw silnik potem pozostaje kwestia transportu ale myślę że z tym byś sobie poradziła.
a co do tych wtrysków to no wielka szkoda, ale sa jakieś podkładki do nich, musze je zakupić i kogos zwerbowac do wyniany ich, bo kurcze no ja sama boje isę , że coś popsuje i tyle
nie byłoby tak źle.alicjaaa pisze:hehe jasne taka budowa by mnie przerosła finansowo,
co do wtryskiwaczy to obowiązkowo nowe podkładki inwarowe, zwane też termicznymi,
po za tym ważne jest żeby żaden syf sięnei dostał do nich i na koniec po wkręceniu w głowicę dokręcasz kluczem dynamometrycznym, na 70-75Nm bo czasem przy tej pierwszej wartosći nie trzyma szczelnie podkładka.