B4 2,3 NG QUATTRO
Kolego, najpierw musisz ściągnąć kierownice, następnie ściągasz obudowę znajdującą się zamuchaszi pisze:jak wyjac liczniki powzdrawiam
kierownicą ( żeby ją zdemontować musisz odkręcić dwie śrubki do których dojście znajduje się na spodzie obudowy. Po zdjęciu obudowy ukarzą Ci się dwie śrubki, po ich odkręceniu lekko wysuń licznik, gdy już go wysuniesz z tyłu licznika będą do rozczepienia dwie kostki, rozczep je, każda z nich ma blokadę którą musisz wypchnąć ( u mnie te blokady były koloru fioletowego ). Gotowe ! pozdrawiam
autko mialo sie odrozniac od innych i chyba udalo sie to
moze sie niektorym nie podobac,ale auto robione jest tak jak mi sie podoba, licze na wasze opinie te dobre i te zle
Jezeli chodzi o kolo,to odebrane od lakiernika i jezdze nie caly tydzien na nich ,takze jak narazie nie bedzie zmian co do tego
(alu 18' 225x40 )
A ramka hehe taki moj pomysl,lakier z alu zostal no to sie prysnelo rameczke
moze sie niektorym nie podobac,ale auto robione jest tak jak mi sie podoba, licze na wasze opinie te dobre i te zle
Jezeli chodzi o kolo,to odebrane od lakiernika i jezdze nie caly tydzien na nich ,takze jak narazie nie bedzie zmian co do tego
(alu 18' 225x40 )
A ramka hehe taki moj pomysl,lakier z alu zostal no to sie prysnelo rameczke
i jeszcze 3zdjecia z wypadu na miasto z kumplem (B4 1,9TDI 92r )
Slabe zdjecia no ale...
[ Dodano: 2013-01-11, 01:56 ]
Witam po dlugiej nieobecnosci .
Juz w krotce wrzucam kilka nowych fotek niuni
Autko oddane do lakiernika w celu odswiezenia lakieru
I tydzien bez autka
I co zostalo zrobione :
-Remont zawieszenia (kompletny)
-Obnizenie -35
-Tulejki zastapione poliuretanem .
-Przebudowa calego wydechu (zrobiony jak najbardziej prosto ) Sama rura plus pusty koncowy wydech .
-No i niedlugo odbior od lakiernika
[ Dodano: 2013-02-18, 14:16 ]
No i autko zrobione,jeszcze tylko czekam na wiosne ,zeby zalozyc alu takie dopelnienie szczegolu Lakiernik zrobil dobrą robotę,wyszlo super.
Tutaj zalaczam zdjecia podczas prac :
No i niestety ale mam tylko jedno zdjecie,ale w tym tygodniu dodam wiecej fotek (mam nadzieje ze juz na alu ).
No i nie wiem czy napisalem wczesniej : stickerbomb na masce,bra,blenda tylnej szyby,zdjecie spojlera z tyleczka,.tylne lampy malowane bazą i klarem (efekt orginalnych czarnych tresserów b4) przednie kierunki halogeny i kierunki w zderzaku rowniez pomalowane i przednie lampy rozebrane i pomalowany gorny i dolny odblysnik plus ramka na czarny mat co daje efekt czarnej lampy .
[ Dodano: 2013-02-18, 14:18 ]
dodam ze autko bylo malowane CALE na orginalny kolor wziety z kodu lakieru LY9Z
Slabe zdjecia no ale...
[ Dodano: 2013-01-11, 01:56 ]
Witam po dlugiej nieobecnosci .
Juz w krotce wrzucam kilka nowych fotek niuni
Autko oddane do lakiernika w celu odswiezenia lakieru
I tydzien bez autka
I co zostalo zrobione :
-Remont zawieszenia (kompletny)
-Obnizenie -35
-Tulejki zastapione poliuretanem .
-Przebudowa calego wydechu (zrobiony jak najbardziej prosto ) Sama rura plus pusty koncowy wydech .
-No i niedlugo odbior od lakiernika
[ Dodano: 2013-02-18, 14:16 ]
No i autko zrobione,jeszcze tylko czekam na wiosne ,zeby zalozyc alu takie dopelnienie szczegolu Lakiernik zrobil dobrą robotę,wyszlo super.
Tutaj zalaczam zdjecia podczas prac :
No i niestety ale mam tylko jedno zdjecie,ale w tym tygodniu dodam wiecej fotek (mam nadzieje ze juz na alu ).
No i nie wiem czy napisalem wczesniej : stickerbomb na masce,bra,blenda tylnej szyby,zdjecie spojlera z tyleczka,.tylne lampy malowane bazą i klarem (efekt orginalnych czarnych tresserów b4) przednie kierunki halogeny i kierunki w zderzaku rowniez pomalowane i przednie lampy rozebrane i pomalowany gorny i dolny odblysnik plus ramka na czarny mat co daje efekt czarnej lampy .
[ Dodano: 2013-02-18, 14:18 ]
dodam ze autko bylo malowane CALE na orginalny kolor wziety z kodu lakieru LY9Z
-
- Forum Audi 80