[All] Alufelgi ... wszystko na ten temat !
-
- Forum Audi 80
sprzedam swoje
sprzedam swoje aulski 17`` bardzo ladnie sie prezentuja na aucie
dla zainteresowanych przesle fotki
dla zainteresowanych przesle fotki
aswalt,
moim skromnym zdaniem i niewielkim doświadczeniem zaczerpniętym od kolegi posiadającego b3 komplet z oponami jak w tej aukcji to na bank będzie tarł przy obciążeniu a jak zapodasz dystans to już w ogóle nie będzie za ciekawie.
komplet który zakładałeś u taty czyli 205/55/16 to rozmiar dla b4 więc nic dziwnego że tarło..
opony na pewno powinny być inne ale to już muszą się wypowiedzieć znawcy b3
i wiadomo że najlepiej było by się udać autem i przymierzyć i w tedy odpowiedź 100%
moim skromnym zdaniem i niewielkim doświadczeniem zaczerpniętym od kolegi posiadającego b3 komplet z oponami jak w tej aukcji to na bank będzie tarł przy obciążeniu a jak zapodasz dystans to już w ogóle nie będzie za ciekawie.
komplet który zakładałeś u taty czyli 205/55/16 to rozmiar dla b4 więc nic dziwnego że tarło..
opony na pewno powinny być inne ale to już muszą się wypowiedzieć znawcy b3
i wiadomo że najlepiej było by się udać autem i przymierzyć i w tedy odpowiedź 100%
no i wcisnołem koła 205/55/16 zdjęty zderzak do bagaznika 150kg obciązenia z siłki, i odginamy nadkola:) metoda rury czy kija bejsbolowego sie nie sprawdziła, brecha kawałek deski i odgiołem tak z 1-1,5 cm kumpel jeszcze stawał na tylnim pasie (85kg) co daje ok 230kg liczmy ze klapa i bajery w bagazniku będą wazyc te 30kg a raczej nie będą i nie obcierało nic więć mam nadzieje ze w 4 os da rade podróżowac:) tyle ze zderzeżak trzeba będzie troche przyciąć:P
tak to wygląda:
tak to wygląda:
A nie łatwiej byłoby wsadzić amory z regulacja twardości lub tłumienia albo zmienić opony na niższe?? :roll:
[ Dodano: 2012-05-16, 09:43 ]
Jakby ktoś był zainteresowany to sprzedam swoje 17" 7.5J ET35 (na foto z dystansami z tyłu po 15mm i oponami 205/40/17ZR), w komplecie z dekielkami BEZ OPON chyba że ktoś chce za nie dużo zapłacić :mrgreen:
[ Dodano: 2012-05-16, 09:43 ]
Jakby ktoś był zainteresowany to sprzedam swoje 17" 7.5J ET35 (na foto z dystansami z tyłu po 15mm i oponami 205/40/17ZR), w komplecie z dekielkami BEZ OPON chyba że ktoś chce za nie dużo zapłacić :mrgreen:
- dragodee
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A ja myślałem że te felgi co mam to rzadko idzie spotkać a tu proszę i to na forum-ciekawe czy ktoś jeszcze ma takie? pomaluj na biało i będzie fajna fela-looknij jak to u mnie wygląda :mrgreen:Arturo997 pisze:Jakby ktoś był zainteresowany to sprzedam swoje 17" 7.5J ET35 (na foto z dystansami z tyłu po 15mm i oponami 205/40/17ZR), w komplecie z dekielkami BEZ OPON chyba że ktoś chce za nie dużo zapłacić
Pozdro
O kurcze fakt a juz myślałem że mam unikatowe fele.. Musze szybko sprzedać bo się jeszcze okaże że inni też takie mają i za darmo nikt nie będzie chciał Były niedawno malowane ale nie chciałem białego bo to powoli dla mnie zbyt pospolity kolor chciałem być nieco bardziej oryginalny i chyba się udało bo co niektórym głowy urywa <lol> ale znalazłem bardziej ciekawą felgę i te idą pod młotek chyba że nikt nie będzie chciał kupić