VI Vag Nysa 26-27.05.2012
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
audiB2coupe, nie wiem ktora droga bedziesz jechal, ale gdybys pod czestochowa wlecial na s1 i pozniej w myslowicach na a4 to przed kato (albo w sumie w samych katowicach) mozna by sie spotkac na bp na 3ech stawach razem z Nikkim i ekipa z rzeszowa... ogolnie w tydzien przed nysa mam pierwsze zmiany wiec od 14 byl bym wolny (myjac auto dzien przed ;p) dlatego wciaz sie zastanawaim kiedy jechac, bo mnie skrecac bedzie cala noc ze mnie tam jeszcze nie ma, jednak jak nikt jechac nie bedzie w piatek to sam tam siedzial nie bede
Myślę, że to dobry pomysł. Ja będe jechal przez Zawiercie i pozniej wlece na S1, a następnie na a4. Wszystko super tylko nie wiem gdzie jest to BP Myślalem nad tym zeby jechać w piątek, ale moja dziewczyna pracuje do 17 także wyjechalbym dopiero o 18 i przed 22 bylbym w nysie takze troche pozno, poza tym kolega jedzie swoim autem z zona a ona raczej nie jest nastawiona na nocleg dlatego w sobote z samego rana bede startowal
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
no wiec spoko, ja na dniach przed samym zlotem zdecyduje kiedy bede jechal, bp w kato znajuje sie gdy zjedzie sie na pierwszym zjezdzie w Katowicach na osiedle Paderewskiego, poprostu przed samym katowicami tworza sie trzy pasy ruchu i nalezy zjechac na ten po prawej i pozniej wg drogowskazow nad droga jak wczesniej - osiedle paderewskiego, jakby wszyscy z tego kierunku tak jechali to na konkretna godzine mozna sie tam umowic, blizej terminu mysle ze sie wymienimy numerami zeby bylo latwiej
ekipa z K-K planuje zawitać w nysie mniej więcej na godznę 8:30 rano żeby ewentualnie poczekac na spoznialskch i jechać na obiekt tak na 9:00 zeby nie bylo jak rok temu ze wjazd na teren od godziny 10 a o 10:15 bylo juz 1000 autek i scisk i walka o miejscowke wiec jesli chcecie to ja proponuje ta godzinke ewentualnie jakies propozycje my mamy do nysy godzinke z hakiem wiec mozemy sie dostosowac