Audi Competition Q
16.05.2012- POLERKA LAKIERU:
Teraz tylko czeka w kolejce na mycie <ok> .
I po myciu (jeszcze trzeba dobrze domyć, ale na to dziś czasu już nie ma- jestem ogólnie zadodowolony <ok> ):
Teraz tylko czeka w kolejce na mycie <ok> .
I po myciu (jeszcze trzeba dobrze domyć, ale na to dziś czasu już nie ma- jestem ogólnie zadodowolony <ok> ):
Ostatnio zmieniony 16 maja 2012, 14:46 przez Loczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki za miłe słowa .Marcys_s pisze:<ok> W pelni sie zgadzam. Fajnie zobaczyc kogos kto poszedl inna droga niz wiekszosc z tego forum. Bardzo mi sie pdoba twoj projekt, samochod zrobiony ze smakiem.Maszu pisze:do szybra i maski dorzuc jeszcze spoiler i lusterka w carbo folii i kosior bedzie <ok>
Co do innych elementów to tylko jak coś spojler klapy bagażnika- i tutaj biję się właśnie po głowie czy robić to czy nie ...
Myślałem, że uda mi się jeszcze przed VAG Nysa zrobić w poler felgi, ale chyba czasu braknie, bo auto jest użytkowane na co dzień i po naprawach dzielnie pokonuje setki kilometrów.
W chwili obecnej jestem na etapie szukania:
- brewki podreflektorowej prawej w kolor nadwozia <ok> ;
- foteli kubełkowych z A6/C4, S6/C4 w kolor mojej obecnej- najlepiej z napisami quattro o ile takowe w ogóle były- znając życie nie było <ok> (lub zadbanej kompletnej tapicerki skórzanej do B4 Limo);
- ori kierownicy S2;
- oraz zadbanego Audi A6 C4 Avant quattro <urodziny> ;
zawsze przecież bedzie mozna zdjac ta folie :mrgreen:Loczek pisze:Co do innych elementów to tylko jak coś spojler klapy bagażnika- i tutaj biję się właśnie po głowie czy robić to czy nie ...
i to jest najfajniejsze w zmianie koloru poprzez oklejanie... znudzi sie to albo na inny albo do ori lakieru... <ok>
Ktoś ją musiał kupić z dolnego śląska i chce na niej zarobić 2 000 zł. Jest już inny nr telefonu, inna miejscowość i dopisane, że to wersja Competition (fotki pozostały stare). Gdyby nie hamulec w postaci Żony to ta srebrna stałaby już u mnie- a tak muszę Jej szukać/chcę i Ona chce <ok> A6/C4 w quattro.Bronek27 pisze:srebną za 3500zl bo teraz już 6tyś kolo chce :mrgreen:
Bronek27 twierdzisz, że jest z C4 tapicera z napisami quattro? Pewne to to?? <ok>
Niki20, koszt- nie ma rady na układy . Fotki jak będę jutro mieć czas i będzie pogoda to mogę zrobić- jakieś konkretne wymagania? Z zakamarków muszę jeszcze pastę usunąć i raz jeszcze go ręcznie nawoskować i wtedy będzie jak dla mnie TIP-TOP.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2012, 21:59 przez Loczek, łącznie zmieniany 1 raz.