[B3] Dystanse zmieniajace rozstaw 4x100 > 4x108
[B3] Dystanse zmieniajace rozstaw 4x100 > 4x108
Witam.
czy wiecie moze kto dorabia dystanse zmieniajace rozstaw z 4x108 na 4x100 ??
lub kto ma takie na sprzedaz??
czy wiecie moze kto dorabia dystanse zmieniajace rozstaw z 4x108 na 4x100 ??
lub kto ma takie na sprzedaz??
Ostatnio zmieniony 01 cze 2013, 10:18 przez Motyl93, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Forum Audi 80
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
jak wszystkim wiadomo 80-tki nierdzewieja, a uwierzcie mi na dystansach w czasie jazdy jeszcze ok. ale cofamie ,czy parkowanie-tragedia,jeszcze jak kyos nie ma wspomagania.Ja zakupiłem takie audi;dystanse 4-5cm kola wystawały za błotniki,z tyłu doklejone na błotnikach dokładki nie wiadomo z kad,-efekty;zabrany dowód,a jak założyłem normalne alusy po wczesniejszym zdjeciu dystansów to nasuwa sie pytanie;po co te poszerzenia z tyłu.No to trzeba odkleic[przyklejone na klej do szyb]a tu zonk,pan rzezba skrócił sobie tylne błotniki bo [tak mi sie wydaje]jak za duzo wpakowal do auta to cieły opone.I nasuwa sie logiczne pytanie;po .....do... to kupowałeś?Jak zada ktos to pytanie a sie uspokoje to napisze.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
4-5 cm dystanse?mariusz122 pisze:jak wszystkim wiadomo 80-tki nierdzewieja, a uwierzcie mi na dystansach w czasie jazdy jeszcze ok. ale cofamie ,czy parkowanie-tragedia,jeszcze jak kyos nie ma wspomagania.Ja zakupiłem takie audi;dystanse 4-5cm kola wystawały za błotniki,z tyłu doklejone na błotnikach dokładki nie wiadomo z kad,-efekty;zabrany dowód,a jak założyłem normalne alusy po wczesniejszym zdjeciu dystansów to nasuwa sie pytanie;po co te poszerzenia z tyłu.No to trzeba odkleic[przyklejone na klej do szyb]a tu zonk,pan rzezba skrócił sobie tylne błotniki bo [tak mi sie wydaje]jak za duzo wpakowal do auta to cieły opone.I nasuwa sie logiczne pytanie;po .....do... to kupowałeś?Jak zada ktos to pytanie a sie uspokoje to napisze.
No to ciekaw jestem do jakich felg to było załadowane.
Poza tym, bądź obiektywny. Bo to, że u Ciebie się nie dało jeździć na takim walcu, to nie znaczy, że jak ktoś założy 2cm to będzie to samo. Całe rzesze ludzi jeżdżą na dystansach i wszyscy żyją mają się dobrze i jakoś zawiechy co miesiąc nie wymieniają.
Poza tym to Ty kupiłeś tak wyglądający i jeżdżący samochód - gratulacje.
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
mariusz122, hah powiedz jeszcze że dystanse przelotowe :mrgreen: Ja się nie dziwię, że takie rzeczy się działy jak był taki dystans...
Nie wprowadzaj ludzi w błąd bo ja jeżdżę drugi rok i nic niepokojącego nie zauważyłem...
Wszystko można robić ale z głową, a nie wpakować taki walec...
Swoja drogą ładnego ulepa kupiłeś :shock:
Nie wprowadzaj ludzi w błąd bo ja jeżdżę drugi rok i nic niepokojącego nie zauważyłem...
Wszystko można robić ale z głową, a nie wpakować taki walec...
Swoja drogą ładnego ulepa kupiłeś :shock:
Chyba wszystkie samochody rajdowe i np rally crossowe jeżdżą na kilkucentymetrowych dystansach. Wielokrotnie widziałem i macałem z bliska dystanse o grubości ponad 5cm będąc w parku maszyn. warunek braku problemów to lekki (najlepiej duraluminium) i idealnie dopasowany dystans przykręcany do piast.
Ale takie coś w zwykłym aucie nie wygląda ciekawie...
Lepiej offset nadrobić rantem, a nie dystansem
Ale jeśli jest się hardkorem, to czemu nie?
Ale takie coś w zwykłym aucie nie wygląda ciekawie...
Lepiej offset nadrobić rantem, a nie dystansem
Ale jeśli jest się hardkorem, to czemu nie?
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: