[80 B4 2.6 ABC] =>> [80 B4 4.2 ABZ]
Mam piasty a4 z przodu, a ET felg jak je kupiłem (8.5 & 10) było już ponad 40. Po zabawach z rantami i bębnami wyszło tak, że musi być 5cm. Bicia na sterze nie ma w ogóle aż do końca 5 biegu, ale musze jechaćzrobić jeszcze zbieżność. No i prawe łożysko z przodu powoli zaczyna odczuwać taki dystans.
Widziałem parę prac gości , do których zawożę samochód i jestem pełen optymizmu. Pracę zaczynają w poniedziałek i auto mam odebrać w czwartek.
Widziałem parę prac gości , do których zawożę samochód i jestem pełen optymizmu. Pracę zaczynają w poniedziałek i auto mam odebrać w czwartek.
Ja dziś parkowałem obok sedana Mikołaja i wjechałem w ogromny hak naczepy tira. Hak sięgnął aż chłodnicy... na szczęście parkowałem "daily carem"
Audica robi wrażenie nawet przed detailingiem, nawet na mnie mimo iż nie pierwszy raz ją widzę w tym setupie
Hak pokiereszował mi trochę chłodnicę, tablicę, zderzak od wewnątrz i kratkę. Taka może być cena za oglądanie się za "fajnymi tyłeczkami" i nie tylko :lol:
Audica robi wrażenie nawet przed detailingiem, nawet na mnie mimo iż nie pierwszy raz ją widzę w tym setupie
Hak pokiereszował mi trochę chłodnicę, tablicę, zderzak od wewnątrz i kratkę. Taka może być cena za oglądanie się za "fajnymi tyłeczkami" i nie tylko :lol:
FIFI, ja to po mieście jak najmniej jeżdżę, szkoda mi dowodu rejestracyjnego, a mam nowiutki
ATLAS, dobrze ,że ucierpiała tylko blacha i kratka.
Autko dzisiaj rano odstawione do czyszczenia. Chlopak obejrzał padlinę(generalnie jak zaczeliśmy łazić wokół samochodu to sprzęt jest do malowania) i na czwartek ma być do odbioru. Cudów mi nie obiecał, ale na to co jest do zrobienia ma swoje patenty.
Zobaczymy.
ATLAS, dobrze ,że ucierpiała tylko blacha i kratka.
Autko dzisiaj rano odstawione do czyszczenia. Chlopak obejrzał padlinę(generalnie jak zaczeliśmy łazić wokół samochodu to sprzęt jest do malowania) i na czwartek ma być do odbioru. Cudów mi nie obiecał, ale na to co jest do zrobienia ma swoje patenty.
Zobaczymy.
sagem, normalni goście do dogadania. Myślę, że można ich polecić.
Tighe, ja dałem 1.5k po zniżkach od kuzyna, który ich zna.
chmiel25, niby tak ,ale liczyłem szczerze mówiąc na coś więcej jeżeli chodzi o korekte ubytków lakieru. A co to za sprawa z liścmi? Tak jak ci mówiłem jak będę mógł to w piątek zajrze poglindzić.
PS. Kable będą <ok>
Tighe, ja dałem 1.5k po zniżkach od kuzyna, który ich zna.
chmiel25, niby tak ,ale liczyłem szczerze mówiąc na coś więcej jeżeli chodzi o korekte ubytków lakieru. A co to za sprawa z liścmi? Tak jak ci mówiłem jak będę mógł to w piątek zajrze poglindzić.
PS. Kable będą <ok>