[b3 1.6 TD] Wszystkie graty na sprzedaż
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Szymek to bierz bo jak za taką cenę to nie jest auto rewelacja. Jutro będą fotki bo dziś miałem kompletnego doła i nawet nie miałem ochoty patrzeć na ten złom. Obawiam się tylko że wsadzę w to auto kupę kasy a to i tak nie będzie jeździć jak należy, ale mam kilku takich świrów na wiosce którzy mnie przekonują aby B3 wróciło do życia. Jeśli przekonam się do tego pomysłu w 100% to front się ostro zmieni, dlatego też koszty naprawy zostały podsumowane na 3,5 k ale również dlatego że jak już serce na wierzchu to zrobimy rozrząd, rozrusznik i wąż od chłodnicy oleju. Jest jeszcze kilka innych poprawek więc koszty rosną.
(11-05)Edit:
Po rozebraniu kilku elementów wygląda to tak:
(11-05)Edit:
Po rozebraniu kilku elementów wygląda to tak:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
http://otomoto.pl/audi-80-2-0-16v-slicz ... 07645.htmlTighe pisze:http://otomoto.pl/audi-80-2-0-16v-slicz ... 07645.html Trochę inwencji i by była lalka w rzadko spotykanym wydaniu
No ładnie to tak moje auto przedrzeźniać he he
Wampiros - podoba Ci się - taki jak mój he
Po obejrzeniu fotej naciągnąłbym ci to i spasował wszystko ładnie za 300zł. Tutaj na prawdę dzień blacharki to nawet dużo powiedziane. Nawet nie trzeba na upartego nic wtawiać tylko naciągnąć to co jest. Te podłużnice są mięciutkie, trzeba ją otworzyć i ładnie naciągnąć, wyklepać, obspawać, polakierować i to wsio.
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Po kolejnych kilku dniach rozkminiania i szukania części jest totalna lipa ani jednego elementu blacharskiego nie znalazłem w okolicy. Zanosi się na to że auto pójdzie na żyletki i trzeba będzie zbierać na A4 AVANT. W piątek oglądałem jedną godną uwagi ale już się sprzedała. W temacie b4 kompletnie nie ma co wybrać a nie pojadę 500 km po b4 za 10k bo to się mija z celem.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zamiast sie poddawac szukaj dalej. Trudno o czesci do B3, ale da sie to zdobyc. A4 to syf, nie ta jakosc co 80 na dodatek o wiele drozsze w naprawach i brzydkie.
Naprawiaj, bedziesz zadowolony.
Ja zima naszukalem sie maski do mojej B3, wybulilem 300PLN, ale ciesze sie ze sie nie poddalem i auto nadal jezdzi. Pogadaj z forumowiczami, ktorzy zajmuja sie sprzedaza czesci, na pewno Ci pomoga.
Naprawiaj, bedziesz zadowolony.
Ja zima naszukalem sie maski do mojej B3, wybulilem 300PLN, ale ciesze sie ze sie nie poddalem i auto nadal jezdzi. Pogadaj z forumowiczami, ktorzy zajmuja sie sprzedaza czesci, na pewno Ci pomoga.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
co w niej takiego syfiastego :?: mi kompletnie nic nie trzeszczy, nie piszczy, a komfort milion razy lepszy niż w B3 czy tam w B4 i ta cisza w środku przy 140km/h :mrgreen: i nie wiem co się tak upierdzieliłeś do A4, chyba to Cię boli, że Cię nie stać na taki samochód... albo twoja wiedza techniczna ogranicza się tylko i wyłącznie do skomplikowanego SB i nie dał byś sobie rady z A4.pawelrybak15 pisze:A4 to syf
Pozdro
Bartek dobrze gada miałem b3, jeździłem b4, mam b5 i nie cofnąłbym się do ani b3 ani b4, chyba że jako drugie auto, ale już zrobione typowo do jazdy na zloty itp. Niestety, a4 jest lepsze i taka jest prawda ojj zaraz się zacznie, że blacha słaba, że zawieszenie się sypie i co jeszcze <rotfl> hetjerzy, gtfobarto-team pisze:co w niej takiego syfiastego :?: mi kompletnie nic nie trzeszczy, nie piszczy, a komfort milion razy lepszy niż w B3 czy tam w B4 i ta cisza w środku przy 140km/h :mrgreen: i nie wiem co się tak upierdzieliłeś do A4, chyba to Cię boli, że Cię nie stać na taki samochód... albo twoja wiedza techniczna ogranicza się tylko i wyłącznie do skomplikowanego SB i nie dał byś sobie rady z A4.pawelrybak15 pisze:A4 to syf
Pozdro
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: