VI Vag Nysa 26-27.05.2012
A może podpinasz do ekipy jadącej z Warszawy? Choć nie wiem, komu uda się skończyć auta... ja na razie nie widzę nawet światła w tunelu, a jechać ponownie Corsą to mi się nie chce ;/wysio pisze:kurde tak się zastanawiam czy jechać , felgi poskładam w weekend zaś rs-a to może na czerwiec dam rade . Jechałby ktoś z lubelskiego jeszcze ? 8-)
myśle nad tym jak sie górnik zdecyduje to polecimy Jaka grupa ile osób leci z Wawki a ile z Rzeszowa ?ATLAS pisze:A może podpinasz do ekipy jadącej z Warszawy? Choć nie wiem, komu uda się skończyć auta... ja na razie nie widzę nawet światła w tunelu, a jechać ponownie Corsą to mi się nie chce ;/wysio pisze:kurde tak się zastanawiam czy jechać , felgi poskładam w weekend zaś rs-a to może na czerwiec dam rade . Jechałby ktoś z lubelskiego jeszcze ? 8-)
Generalnie gdybym był na miejscu w Lublinie to i koło dawno miałbym wsadzone , zderzak ogarnięty i mase innych pierdół z autem a że wracam tylko na weekend i z doskoku coś robię albo po nocach to jest tak jak jest . Zresztą Ty masz to samo więc to nie lenistwo a zawalenie robotą . Pomyślę podumam i się okaże z miłą checią bym się wybrał .ATLAS pisze:Z Wawy mamy plan małym gronem na kilka aut. Ale Tylko jeden Golf VR6 ze składu jest gotowy, reszta ma różne tematy nie skończone, np brak silnika, brak felg, skrzyni biegów, hebli itd hehe ten sezon to przez te wolne dni chyba się rozwalił, a mechanicy rozleniwili...