[Audi Coupe 8B Quattro]2.3 20v 7A by Tomasz_T
dała rade i Młodzi zadowoleni byli, ale jakie zdziwienie było ludzi ze Młodzi takim autem przyjechali a nie czymś dużym.
Co do jazdy bokiem to tez była i to była ostatnia jazda młodego jako kawaler, pięknym poślizgiem kontrolowanym wjazd w ostatni zakręt przed domem młodej pod którym stał kamerzysta i ludzie i zostało to ujęte na filmie hehe, wiec zapewne będzie to najodważniejszy podjazd młodego pod dom młodej.
jak będzie film i będzie to ujęte a pewnie będzie bo wkoncu to podjazd do młodej to zamieszczę urywek na forum
Co do jazdy bokiem to tez była i to była ostatnia jazda młodego jako kawaler, pięknym poślizgiem kontrolowanym wjazd w ostatni zakręt przed domem młodej pod którym stał kamerzysta i ludzie i zostało to ujęte na filmie hehe, wiec zapewne będzie to najodważniejszy podjazd młodego pod dom młodej.
jak będzie film i będzie to ujęte a pewnie będzie bo wkoncu to podjazd do młodej to zamieszczę urywek na forum
Dawno nic już nie pisałem bo dawno zmian nie było, ale w końcu na nowy sezon coś się dziać zaczęło, jak na razie to zostały zrobione lampy przód, halogeny przód, kierunki w trakcie, przód tez poszedł troszkę w dół.
Plan dalszy to pomalowanie całego auta i w końcu po zimie zderzak doprowadzić do ładu, koła jeszcze odnowić.
Tak oto prezentuje się przód obecnie jeszcze dojdą kierunki i chyba logo na czarno.
Plan dalszy to pomalowanie całego auta i w końcu po zimie zderzak doprowadzić do ładu, koła jeszcze odnowić.
Tak oto prezentuje się przód obecnie jeszcze dojdą kierunki i chyba logo na czarno.
Ostatnio zmieniony 21 mar 2013, 17:39 przez Tomasz_T, łącznie zmieniany 2 razy.
Wcześniej były sprężyny od S2 niby od typowych są one krótsze o 2cm no i fakt ze na pewno była niższa niż seryjne coupety, teraz z przodu siedzą niby -40 ( kolega w sedanku ma -60 i moja jakby nawet stała niżej, u niego tez v6)
Co do hamulców zaciski na przód leżą tak jak w poście pierwszym było zaciski od 159 ti, no ale leżał bo nie ma na to czasu ani kasy narazie żeby działać, najpierw chcę auto pomalować bo się cholernie prosi o to.
teraz jeszcze skończyć przód i zderzak do ładu to na pierwszy ogień bo mam zamiar na majówkę jechać
Co do hamulców zaciski na przód leżą tak jak w poście pierwszym było zaciski od 159 ti, no ale leżał bo nie ma na to czasu ani kasy narazie żeby działać, najpierw chcę auto pomalować bo się cholernie prosi o to.
teraz jeszcze skończyć przód i zderzak do ładu to na pierwszy ogień bo mam zamiar na majówkę jechać
kierunki juz sa ciemne logo tez na probe zostalo zaciemnione wyszedł ciemny chrom zobaczymy jak to na aucie bedzie wygladac jak przyschnie to zaloze do auta i pstrykne fote
obawiam sie tylko ze wyszly za ciemne najwyzej poprawka bedzie
obawiam sie tylko ze wyszly za ciemne najwyzej poprawka bedzie
Ostatnio zmieniony 20 maja 2012, 13:09 przez Tomasz_T, łącznie zmieniany 1 raz.
zawsze mozna szybko wrocic do chromu drugie logo na poleczceZłomek80 pisze:mnie też się wydaje że nie będzie się już tak ładnie prezentował :-|Zuck pisze:Nie maluj znaczka na czarno
Edit; 14.35
ukończony Black Front (tylko kierunki delikatnie do poprawki -jaśniejsze będą)
jeszcze zderzak do ładu doprowadzić i przód będzie git