zaczęliśmy składać zalana płynem wiązka pod halogeny podprowadzona,dzisiaj doszła paczka z kolejnymi drobiazgami tak więc zbliżamy się do końca
PS: Audik kręci paliwo dochodzi do listwy wtryskowej i cisza.
GerB3, nie mierzyłem bo na razie nie ma sensu jak założe wszystko i wyjade to wtedy będę mierzył żeby to usiadło jeszcze ale pamiętam o Tobie spokojnie <ok>
sam jestem ciekawy jak to bedzie jezdzic do konca tygodnia musimy skonczyc
a przy okazji halogeny nawiewy i licznik uzdrowilismy zbiornik wyrownawczy z czujnikiem wlozylismy i el lustra a na koniec jeszcze oslone pod silnik no i jeszcze gleba bylo roboty przy tym wszystkim
Small3r, e tam.. dla połowy osób to i tak gówno a nie przeróbka
Wczoraj z Łukaszem trochę posiedzieliśmy i w sumie wszystko ukończone.. Dopiero ok. godziny pierwszej w nocy doszliśmy do tego czemu silnik nie pracuje na wszystkich garach no i wyszła naprawdę drobnostka,blokuje nas tylko jedna pierdoła w postaci linki gazu Wnętrze poskładane,przód wyciągnięty ciągnikiem więc jakoś to leży <ok>
Parę fotek. Według mnie na tych nowych sprężynach trochę usiadła ale poczekam aż trochę się pojeździ wtedy będę mierzył odległości bo parę osób już o to pytało :->
I na koniec filmik, silnik dostaje gdzieś jeszcze lewe powietrza i trochę obroty falują
lepiej tzn zeby weza nie bylo widac ?? silnik z przodu albo z tylu ominac to trzeba z metr wiecej weza a poza tym lepiej jak jest od gory puszczony bo od dolu to za blisko kolektora wydechowego by byl ale fakt ze mozna go jeszcze troche lepiej ulozyc