Witam.
kolega posiada audi 80 z zamontowany silnikiem od audi a4 afn i nie chce zapalic....
czy baku paliwa musi byc elektryczne pompka paliwa czy nie bo ja twierdze ze musi byc...
pomoz w tej sprawie bo mnie kolega zameczy.......
Audi 80 B4 [AAZ] Układ paliwowy
-
- Forum Audi 80
- Imię: tomek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80
andi77 pisze:Tomcionerwus, Pompa wtryskowa zasysa paliwko. Robił swap i nie może odpalić, czy po prostu zapowietrzył pompę z powodu pustki w baku :?:
mnie sie wydaje ze pompka elektryczna w baku powinna byc ale on nie zamontował i teraz kwestia tego czy ja sie myle czy nie powinno byc wogle elektrynej pompki ?????
- Łukasz1990
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Nadwozie: Sedan
I możecie tak męczyć w nieskończonść ,tzn skończy się i owszem ,ale aku Paliwo trzeba podpompować ,aż pójdzie przelewem ,jak nie ma czym to założyć pompkę gruszkę ,jak nie ma gruszki ,to przy zabawach z pompą wtryskową ,filtrem paliwa ,czy przewodami paliwowymi ,można sobie dłuuuuuuuugo kręcić i na nie wiele się to zda .Jak paliwa nie ma w przewodach ,widać pianę ,dużo powietrza, to mozna zapomnieć że odpali 8-).No i żadnych pompek paliwa w zbiorniku na pewno nie ma ,jedyna pompa ,to pompa wtryskowaTomcionerwus pisze:oby jutro zapalił bo juz dwa dni meczymy zeby zapalił....