Dzięki Pany :oops:
Tighe, może się i rzuca ale to ostatni element jaki muszę poprawić jeżeli chodzi o dopięcie blacharki na ostatni guzik to właśnie tył auta

. Tylny zderzak, blenda od A90 bez pęknięć oraz najlepiej do tego wymienić cała tylną klapę, bo było robione pod tylną wycieraczką, w prawdzie nie widać tego ale ja widzę

. Całość pójdzie od nowa w kolor dzięki czemu nie będą się różniły odcienie. Chcę jeszcze lotkę, ale laminat nie wchodzi w grę, a oryginału aż tak się nie przelewa na aukcjach. No i jakiś cieniutki dystans na tył, co by odrobinę poszerzyć rozstaw, tak jak wcześniej wspominałem.
Słonik, opaski były zwykłe, metalowe.
U hansa nie pytałem, ale właśnie napisałem, więc czekam na info.
Jedna firma odpisała mi, że mogą takie coś wykonać, teraz czekam na wstępną wycenę...
U mnie przewody mają średnicę 8mm, i takie też zamówię.
FranoF1, duże dzięki, na pewno będzie mi prościej porozumieć się ze sprzedawcą
Co do przewodów paliwowych, myślałem już o tym i chyba ten temat mnie nie ominie, nie wiem jaką mają wytrzymałość roboczą BAR przewody które oryginalnie zasilały ABT, ale obawiam się że zbyt mała. Druga sprawa to leciwość.
Widziałem już u siebie pod maska "fontannę" paliwa na kolektor wydechowy, na szczęście zimny... i jestem bardzo uczulony na tego typu sprawy, właśnie dlatego zaczynam o tym powoli myśleć. Już parę razy miałem stracha kiedy to tatko nie dokręcił dobrze korka od bańki po paliwie do kosiarki, a ja musiałem studiować układ paliwowy... <czapa>
Pozdro Panowie i dzięki za podpowiedzi