[1.9 SD]Blosa sobie zalozylem
- damianek1234561
- Forum Audi 80
wstaw swoje bedzie pogladowomaqubis pisze:o widzę że już pytanie na pw nie aktualne sorki dopiero dzisiaj byłem w stanie porobić zdjęcia bo aparatu nie miałem ale widzę na nic by się nie zdały bo i tak masz zrobione ładniej niż ja a jak wrażenia z jazdy? <ok>
zbiera sie daleko ladniej niz na mikserze
dzisiaj troche postalem w korkach plus deptanie 100-140 na katowickiej, srednie spalanie wyszlo 10,8
No to wyszło Ci całkiem dobrze, u mnie jest podobnie, jeżdżąc dłuższymi odcinkami zbliżałem się do 9 litrów <ok> potem może wrzuce jakieś foty jak to zmajstrowałem. Acha dodam że początkowo dużo paił bo ok 13l potem się dopiero unormowało.itor pisze:dzisiaj troche postalem w korkach plus deptanie 100-140 na katowickiej, srednie spalanie wyszlo 10,8
- kroliqster
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja kupilem moja B3 na mikserze i nawet to jezdzilo, jako ze we wszystkich swoich starych struclach zawsze wywalalem mikser i ladowalem BLOS to i tak tu zrobilem. Moim zdaniem jest odczuwalnie mocniejszy niz na mikserze. Spalanie wzrosnie poczatkowo czlowiek chetniej depcze. Ogolnie fajnie to sie sprawuje.kroliqster pisze:koledzy jakie opninie na temat tego blosa tylko takie bardziej doladne ? jak z moca auta i psalaniem po zalozeniu tego ? z praca silnika itp mam chec to zalozyc i zastanawiam sie czy warto kase wylozyc
- kroliqster
- Forum Audi 80
- Kontakt:
no dzieki o to mi chodzil, musze jeszcze popaczec czy uda mi sie to gdzies u mnie zmiescicitor pisze:Ja kupilem moja B3 na mikserze i nawet to jezdzilo, jako ze we wszystkich swoich starych struclach zawsze wywalalem mikser i ladowalem BLOS to i tak tu zrobilem. Moim zdaniem jest odczuwalnie mocniejszy niz na mikserze. Spalanie wzrosnie poczatkowo czlowiek chetniej depcze. Ogolnie fajnie to sie sprawuje.kroliqster pisze:koledzy jakie opninie na temat tego blosa tylko takie bardziej doladne ? jak z moca auta i psalaniem po zalozeniu tego ? z praca silnika itp mam chec to zalozyc i zastanawiam sie czy warto kase wylozyc