VI Vag Nysa 26-27.05.2012
- ShoofeL
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam.
Chciałbym poinformować, iż AudiŚląsk wybiera się w piątek z 3ch Stawów w Katowicach z parkingu GO-SPORT o 10:30.
Następnie zbieramy resztę ekipy z MOP'a w Gliwicach i o 11:30 wyjeżdżamy na Nysę.
Jeśli ktoś ma ochotę dołączyć i nie jechać sam, to zapraszamy
do zo :mrgreen:
Chciałbym poinformować, iż AudiŚląsk wybiera się w piątek z 3ch Stawów w Katowicach z parkingu GO-SPORT o 10:30.
Następnie zbieramy resztę ekipy z MOP'a w Gliwicach i o 11:30 wyjeżdżamy na Nysę.
Jeśli ktoś ma ochotę dołączyć i nie jechać sam, to zapraszamy
do zo :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 24 maja 2012, 21:38 przez ShoofeL, łącznie zmieniany 1 raz.
- bendinger5
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
witam serdecznie, mi tez wstawanie o 5tej rano sie nie widzi, ja osobiscie jade w sobote rano bo lakiernik dopiero na jutro mi przygotuje zderzak, audiB2coupe mysle ze jak bedziemy o 7:30 w Kato na BP jak pisalem wczesniej to bedzie idealnie moje numery poszly na PW), o 8smej mozemy sie spotakc z Dydo o ile bedzie punktualnie na MOPie w Gliwicach, jezeli chytasz sie na ten termin to jedziemy razem, Dydo jutro popoludniu postaram sie zadzwonic do Ciebie i dogadac dokladnie
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
ej synek a o mnie nie zapomniałeś :?: :roll:Kolczat pisze:witam serdecznie, mi tez wstawanie o 5tej rano sie nie widzi, ja osobiscie jade w sobote rano bo lakiernik dopiero na jutro mi przygotuje zderzak, audiB2coupe mysle ze jak bedziemy o 7:30 w Kato na BP jak pisalem wczesniej to bedzie idealnie moje numery poszly na PW), o 8smej mozemy sie spotakc z Dydo o ile bedzie punktualnie na MOPie w Gliwicach, jezeli chytasz sie na ten termin to jedziemy razem, Dydo jutro popoludniu postaram sie zadzwonic do Ciebie i dogadac dokladnie
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Niki20, alez nie zapomnialem, napisalem ze o 5tej niestety nie dam rady wstac i balowac caly dzien pozniej, jezeli bedziecie z Rzeszowem na 7:30-8:00 w Katowicach to spoko, oczywiscie wezmiemy jakas wieksza rozbieznosc czasowa w zwiazku z wasza dlugo podroza, ale niestety nie wczesniej jak 7:30... i tak bede musial pewnie wczesniej wstac zalozyc halogeny, bo przez noc z piastku na sobote bede je kleil dopiero o ile znajde czarny silikon
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik:
- Kontakt: