Pojazdy z podwoziem gąsiennicowym zapewniają najwięcej trakcji <ok>arwam pisze:chce zrobić auto które będzie miało maksimum trakcji
P.S.
Smacznego jajka!
+1!! Dobre!!trepek pisze:Pojazdy z podwoziem gąsiennicowym zapewniają najwięcej trakcji <ok>arwam pisze:chce zrobić auto które będzie miało maksimum trakcji
P.S.
Smacznego jajka!
widocznie jestem nim... a nie piszę że mi się tak wydej że tak będzie a jedynie że tak było. widocznie jeśli stoisz przodem na lodzie to opór potrzebny do zablokowania torsena jest zbyt mały żeby potrzeby do ruszenia moment przekazać na tył.... pomagało lekkie wciśnięcie hamulca. i tyle w temacie.chmiel25 pisze:Haldex jest dla idiotów a Jak ktoś pisze że na lodzie Quattro bedzoe buksować to jest idiota
nie uczepiłem się tylko stwierdzam fakt, faktem jest też że nia mam możlowiści go włożyć bez konkretnej rzeźby.chmiel25 pisze:Uczepiłeś jednego mankamentu torsena i uparcie brniesz w tym kierunku .
nie twierdzę że jest wspaniały a tyko że jest lepszy niż synchro.chmiel25 pisze:A zadam ci pytanie skoro uważasz że haldex jest taki wspaniały to czemu nie jest stosowany w sporcie??