Audi 80 1,6 Turbo D SB ->AKN swap czas zacząć !!
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie, wszystko jest w porządku
Pasek nigdzie nie obciera, sprawdzałem to przy składaniu przodu <ok>
Wymieniając belkę naciągnąłem go, nie wyglądał jeszcze źle, był już podjechany, bo to było widać po ząbkach, ale rozwarstwiony ani wielce popękany nie był :roll:
Myśle, że 3 lata to dobry wynik dla tak obciążonego paska klinowego :mrgreen:
Pasek nigdzie nie obciera, sprawdzałem to przy składaniu przodu <ok>
Wymieniając belkę naciągnąłem go, nie wyglądał jeszcze źle, był już podjechany, bo to było widać po ząbkach, ale rozwarstwiony ani wielce popękany nie był :roll:
Myśle, że 3 lata to dobry wynik dla tak obciążonego paska klinowego :mrgreen:
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dziękuje
A w temacie samochodu narazie nie dzieje się prawie nic, co jest spowodowane brakiem funduszy i oczekiwaniem na części potrzebne do reanimacji.
Dzięki pomocy kolegi MolibdynowyGość skompletowałem prawy reflektor Audi 90, teraz tylko oba do regeneracji i będą jak nowe
Poszukuje ciągle prawego halogena od 90tki w bdb stanie :roll:
A w temacie samochodu narazie nie dzieje się prawie nic, co jest spowodowane brakiem funduszy i oczekiwaniem na części potrzebne do reanimacji.
Dzięki pomocy kolegi MolibdynowyGość skompletowałem prawy reflektor Audi 90, teraz tylko oba do regeneracji i będą jak nowe
Poszukuje ciągle prawego halogena od 90tki w bdb stanie :roll:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Póki co nie dzieje się nic, wymieniłem olej mineralny na półsyntetyczny i bezproblemowo jeżdżę.
Czekam na części, które potrzebuje aby przywrócić auto do dawnej świetności.
Z racji tego, że klapa bagażnika będzie wymieniana zagościło na niej takie coś (na szybach tylnych trójkątach też :mrgreen:)
<ok>
Z tylnej klapy to wszystko poznika, bo klapa będzie zamontowana nowa, w o wiele lepszym stanie niż moja, natomiast na szybach chyba zostaną
Na pewno na klapie wyląduje znowu wlepa klubowa <ok>
Pozdrowienia z słonecznego Elbląga
Czekam na części, które potrzebuje aby przywrócić auto do dawnej świetności.
Z racji tego, że klapa bagażnika będzie wymieniana zagościło na niej takie coś (na szybach tylnych trójkątach też :mrgreen:)
<ok>
Z tylnej klapy to wszystko poznika, bo klapa będzie zamontowana nowa, w o wiele lepszym stanie niż moja, natomiast na szybach chyba zostaną
Na pewno na klapie wyląduje znowu wlepa klubowa <ok>
Pozdrowienia z słonecznego Elbląga
Wszystko pięknie ładnie, ale te naklejki to raczej tutaj nie pasują. Zwłaszcza do samochodu, który jest jednak w dobrym stanie. Ani to śmieszne, ani fajne.
Na klapie zrobił się straszny syf. Za dużo tego wszystkiego i zupełnie nie pasującego do reszty...
Moje odczucia są następujące dlatego, że jestem minimalistą. Dopóki na aucie są elementy oryginalnie zamontowane przez fabrykę, to takie "rodzynki" zupełnie psują efekt, który chyba miał być odwrotny od uzyskanego.
Na klapie zrobił się straszny syf. Za dużo tego wszystkiego i zupełnie nie pasującego do reszty...
Moje odczucia są następujące dlatego, że jestem minimalistą. Dopóki na aucie są elementy oryginalnie zamontowane przez fabrykę, to takie "rodzynki" zupełnie psują efekt, który chyba miał być odwrotny od uzyskanego.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Hehehehe, prowokacja się udała <ok>hexman pisze:Wszystko pięknie ładnie, ale te naklejki to raczej tutaj nie pasują. Zwłaszcza do samochodu, który jest jednak w dobrym stanie. Ani to śmieszne, ani fajne.
Te naklejki są tylko tymczasowe
Miło mi słyszeć (a raczej czytać), że "samochód jest jednak w dobrym stanie", choć ja uważam, że jednak jest inaczej.
W czerwcu będzie lakierowanie całości, klapa tylna będzie w całości wymieniona, na nowej już naklejek innych niż wlepka klubowa nie będzie
Naklejki na tylnych szybach trójkątach może pozostaną, może nie, zdjąć je to żaden problem Co do napisu "Diesel musi dymić", to planuje kupić takie coś i nakleić na tylnej szybie: http://odjazdowenaklejki.pl/images/dies ... ic%20a.jpg
To co zostało zrobione teraz, to zostało zrobione tylko dla jaj i tymczasowo
Pozdrawiam
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: