audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
- wampir1988
- Audi 80 Klub
no co TyTighe pisze:Jak w jednym temacie paczka wyjeżdża a w drugim wjeżdża to wiadomo, że to brocki b1
nowy zestaw kołowywampir1988 pisze:a co to?? pochwal się
no to zdradzam zawartość paczki chodz i tak wiecie co tam jest
wszystko fajnie pieknie, lecz bede zmuszony albo kupic inne opony a liczyłem ze załoze te z zielonych albo dzwignac lewa strone ewentualnie usztynic tył. bo tyl lewy tył nie daje rady i teraz nie wiem jakie opony szukac
ps Adam
Fajnie leza na avancie.
Wez dzwignij troszke lewa strone do gory zobaczysz co bedzie, z doswiadczenia pamietam ze tam niewiele brakowalo.
PS-Czemu auta z grupy VAG maja tak ze z lewej strony kolo jest schowane 4,5mm mniej niz z prawej, mówie o tyle? Kiedys myslalem ze mam cos nie tak ale dzisiaj moge takich aut conajmniej tuzin wymienic u ktorych tez tak jest.
Wez dzwignij troszke lewa strone do gory zobaczysz co bedzie, z doswiadczenia pamietam ze tam niewiele brakowalo.
PS-Czemu auta z grupy VAG maja tak ze z lewej strony kolo jest schowane 4,5mm mniej niz z prawej, mówie o tyle? Kiedys myslalem ze mam cos nie tak ale dzisiaj moge takich aut conajmniej tuzin wymienic u ktorych tez tak jest.
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Słonik, tłumaczył mi to kolega Mongolski na przykładzie c4, myślałem że w b4 tak się nie dzieje :roll: stosuje się do tego śrubę rzymską, i wszystko jest tak jak ma być, u niego w poprzednim aucie jak to zrobił było prościutko, teraz posadził "nowe" c4 i też jest tak jak mówisz. Tłumaczył mi to na spocie ale nie pamiętam do końca o co tam chodzi, w każdym razie można temu zaradzić, na razie nie zagłębiam się w temat. Spytam Mongiego czy nic nie naskrobie dla potomnych :mrgreen: