audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
- wampir1988
- Audi 80 Klub
no co TyTighe pisze:Jak w jednym temacie paczka wyjeżdża a w drugim wjeżdża to wiadomo, że to brocki b1

nowy zestaw kołowywampir1988 pisze:a co to?? pochwal się

no to zdradzam zawartość paczki chodz i tak wiecie co tam jest

wszystko fajnie pieknie, lecz bede zmuszony albo kupic inne opony a liczyłem ze załoze te z zielonych albo dzwignac lewa strone ewentualnie usztynic tył. bo tyl lewy tył nie daje rady

ps Adam

Fajnie leza na avancie.
Wez dzwignij troszke lewa strone do gory zobaczysz co bedzie, z doswiadczenia pamietam ze tam niewiele brakowalo.
PS-Czemu auta z grupy VAG maja tak ze z lewej strony kolo jest schowane 4,5mm mniej niz z prawej, mówie o tyle? Kiedys myslalem ze mam cos nie tak ale dzisiaj moge takich aut conajmniej tuzin wymienic u ktorych tez tak jest.
Wez dzwignij troszke lewa strone do gory zobaczysz co bedzie, z doswiadczenia pamietam ze tam niewiele brakowalo.
PS-Czemu auta z grupy VAG maja tak ze z lewej strony kolo jest schowane 4,5mm mniej niz z prawej, mówie o tyle? Kiedys myslalem ze mam cos nie tak ale dzisiaj moge takich aut conajmniej tuzin wymienic u ktorych tez tak jest.
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Słonik, tłumaczył mi to kolega Mongolski na przykładzie c4, myślałem że w b4 tak się nie dzieje :roll: stosuje się do tego śrubę rzymską, i wszystko jest tak jak ma być, u niego w poprzednim aucie jak to zrobił było prościutko, teraz posadził "nowe" c4 i też jest tak jak mówisz. Tłumaczył mi to na spocie ale nie pamiętam do końca o co tam chodzi, w każdym razie można temu zaradzić, na razie nie zagłębiam się w temat. Spytam Mongiego czy nic nie naskrobie dla potomnych :mrgreen: