<ok> <ok> <ok> <ok>Lipton pisze: [ Dodano: 2012-05-26, 22:04 ]
Aaa i mieliśmy z Betkiem małe ściganko na A4 - nie może się obyć bez przypału
VI Vag Nysa 26-27.05.2012
Spot fajny ludzie też a miejscówka znakomita <ok> <ok>
goldi j51, dobrze słyszałeś to ja dostałem i jeszcze za nic idąc normalnie do auta po wodę , policja przyjechała alkomatem mnie zbadali i pokazało 0,4 , zeznań złożyć nie mogłem bo byłem od wpływem alkoholu jak to pani powiedziała. . Było mniemało i nie chce do tego już wracać
goldi j51, dobrze słyszałeś to ja dostałem i jeszcze za nic idąc normalnie do auta po wodę , policja przyjechała alkomatem mnie zbadali i pokazało 0,4 , zeznań złożyć nie mogłem bo byłem od wpływem alkoholu jak to pani powiedziała. . Było mniemało i nie chce do tego już wracać
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Ja z Michałem wróciłem nie dawno do domu Było bardzo fajnie i wesoło :mrgreen: Szczególnie ostatniej nocy <ok> Miejscówka wspaniała :!: :!: :!: Jak za rok taka będzie to także z miłą chęcią wpadniemy
Fajnie było spotkać znajome twarze i poznać nowe :-> Dzięki Wam za towarzystwo i mam nadzieję że następnym razem uda mi się resztę osób poznać :->
ps. ra-ta-ta-ta-ta-ta-ta :lol: :lol: :lol: Niektórzy powinni wiedzieć o co chodzi <ok>
Fajnie było spotkać znajome twarze i poznać nowe :-> Dzięki Wam za towarzystwo i mam nadzieję że następnym razem uda mi się resztę osób poznać :->
ps. ra-ta-ta-ta-ta-ta-ta :lol: :lol: :lol: Niektórzy powinni wiedzieć o co chodzi <ok>
- Smerfetka8
- Forum Audi 80
Dzięki wszystkim za spotkanko... :mrgreen:
Było miło spotkać znajome osoby, jak i również poznać te nowe... :lol: :lol: :lol:
Pozdro. do następnego zlotu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
''parę fotek'' ode mnie... :lol:
https://picasaweb.google.com/1158858013 ... AGNYSA2012
Było miło spotkać znajome osoby, jak i również poznać te nowe... :lol: :lol: :lol:
Pozdro. do następnego zlotu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
''parę fotek'' ode mnie... :lol:
https://picasaweb.google.com/1158858013 ... AGNYSA2012
- przemko1982
- Audi 80 Klub