Skuciok, Do zaślepienia otworów po korbkach uzyłem oryginalnej "podkładki" pod korbke i przyklejonegodo niej zaślepki do tapicerki (kołeczka). Zrobie zdjęcie popołudniu to wstawie na forum. Największy problem był z przyklejeniem kołeczka do "podkładki" bo ona jest z PE a kołeczek niewiadomo z czego. Kołeczek kupiłem na giełdzie w Poznaniu

Mało klei zklei polietylen. Poxipol,BondiniPLUS odpada,kropelka też nie zabardzo bo odłazi. Ja zmatowiłem obie klejone powierzchnie,przemyłem nitrem,odczekalem i zkleiłem. trzyma do dziś
Zklejony element dodatkowo pomalowałem czarnym matowym spreyem do plastików "DupliColor".
Gotowy element przykleiłem na kropelce do tapicerki. Musisz baaardzo uważać aby kropelka nie zlała Ci się na tapicerke. Wypełniasz klejem tylko to wgniecenie po "podkładce" i dociskasz ok 5 minut dla pewności. Ja utrudniłem sobie zadanie bo kleiłem na założonej tapicerce na drzwi. O wiele łatwiej było by kleić mając tapicerke na ziemi na płask.
Co do wystających przewodów... po zrezaniu oryginalnej dolnej częsci rączki nawet nie widać tak bardzo. tak naprawde widać tylko przy otwartych drzwiach, ale ktoś musi sie wpatrzyć.
Jak będe Ci mógł jeszcze w czyms pomóc to daj znać.
Pozdrawiam
P.S. popoludniu wstawie zdjęcia.