Audi Competition Q
etam :!: nie przejmuj się ja jeżdzę passatem który ma połowę mocy od audi, którym żona się teraz buja :mrgreen: ale eska fajna tak po fotkach, zazdroszczę. Albo nie nie zazdroszczę, też sobie taką niedługo kupię, o :!: :mrgreen: w takim razie tylko gratuluje zakupu i niech sie sprawuje dobrze.Loczek pisze:Buahahbuahahha dobre :mrgreen: - tak jak pisałem wcześniej- jeżeli pod wyznacznik męstwa brać moc silnika, to Monika zawsze ma mocniejsze auto- no cóż... nic nie poradzę <ok>. Pantofel ze mnei i już <ok> .duo pisze:te Loczek Twoja baba ma bardziej męskie auto od Ciebie nie wstyd Ci
Nie przejmuję się... Ja potrzebuje lekkiej ekonomi w jeździe bo jeżdżę dużo (same dojazdy do pracy to miesięcznie ponad 2 500 km) i Compi dzielnie znosi te kilometry (i to z LPG na pokładzie- oby służyła wiernie jeszcze długi dłuuuuuuuuugi czas). Na PB mnie nie stać by robic takie dystanse, a tak Żona będzie sobie użytkowała eSkę jak ja będę poza miejscem zamieszkania . W S4 nigdy LPG nie zagości, postaramy się doprowadzić do igiełki pod względem technicznym (w sumie wiele jej nie brakuje- tylko pierdoły eksploatacyjne- i pomyśleć, że auto kupione od obcego człowieka <ok> ).duo pisze:etam :!: nie przejmuj się ja jeżdzę passatem który ma połowę mocy od audi, którym żona się teraz buja :mrgreen: ale eska fajna tak po fotkach, zazdroszczę. Albo nie nie zazdroszczę, też sobie taką niedługo kupię, o :!: :mrgreen: w takim razie tylko gratuluje zakupu i niech sie sprawuje dobrze.
Bronek27- zapewniam Cię, że Czarna/Żona/Monia :mrgreen: nigdy nie zamieni jakiegokolwiek auta na moje Compi- powód jest jeden- nie wygląd, nie spalanie itp.- SILNIK- dla Niej to Padaczka z TYLKO 140 KM pod maską (ciekawe ile w pole uciekło :mrgreen: ) <ok> na którą osobiście na razie już nie narzekam...
Żeby nie było, że nic się nie dzieje, to się dzieje- lecą kilometry (miesięcznie przybywa ok. 3 000 km). Jak na razie to modów nie ma, tylko sprawy poprawczo-eksploatacyjne- ostatnio wymieniałem centralkę od LPG, elektrozawór i wiązkę el. w komorze silnika od LPG, bo ... się wszystko zjarało.
A na budziku już:
... i rośnie dzień w dzień i czasami nawet 200 km/h poleci po A4 jak jest pilna sprawa - Żona w ciąży nie odbierająca telefonu prze 3 godziny (człowiek to wtedy ma myśli).
A na budziku już:
... i rośnie dzień w dzień i czasami nawet 200 km/h poleci po A4 jak jest pilna sprawa - Żona w ciąży nie odbierająca telefonu prze 3 godziny (człowiek to wtedy ma myśli).