Asiowe Coupe :-) Sprzedane
Dziś postanowiłam troszkę posprzątać coupetkę i pochwalić się nowymi nabytkami, mianowicie BC wraz z ringami, które zapożyczyłam sobie z avancika oraz nowe radyjko wraz z pendrive
Zdjęć z dzisiejszych porządków niestety nie ma, ale mogę Was zapewnić że pokrowców z tygrysem które się tak wszystkim podobały i zrobiły furorę już nie ma.
Ale gdyby był ktoś chętny to mogę się nimi podzielić
Zdjęć z dzisiejszych porządków niestety nie ma, ale mogę Was zapewnić że pokrowców z tygrysem które się tak wszystkim podobały i zrobiły furorę już nie ma.
Ale gdyby był ktoś chętny to mogę się nimi podzielić
Bardzo dobrze asienka że nie kupiłaś takiego auta za 7 tys. (bo tyle ponoć kosztują), bo jak widać - i tak parę rzeczy było do zrobienia (może i na wyrost :?: ) - pamiętajmy też, że nie każdy musi korzystać z usług mechanika, wtedy te koszty jeszcze maleją
Ładne autko za normalną cenę, jakieś woskowanie przewidujesz czy coś?
Ładne autko za normalną cenę, jakieś woskowanie przewidujesz czy coś?
Marcin niestety póki co nie mam wolnych funduszy więc coupetka będzie troszkę zaniedbana pod względem wyglądu zewnętrzego, ale na przyszły rok planuje polerkę profesjonalną, gdyż ja się za to nie wezmę bo się nie znam i wolę dać komuś kto się zna Chodź nie wykluczam, że nie umyję jej porządnie i nie użyje jakiegoś wosku żeby zobaczyć jak będzie wyglądała Słyszałam że wystarczy Turtle Wax Ice i już będzie lepiej wyglądać
Dziś przyszły nowe felunie dla mojej Audinki ... prezentują się zacnie ... zakupione od klubowicza vigo1984sz
Oto jak się prezentuje (troszkę ją umyłam bo była strasznie brudna
Oto jak się prezentuje (troszkę ją umyłam bo była strasznie brudna
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub