Czerwone Audi Coupe TDI - Stłuczka / str 46
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
trepek, miałem coś takiego tylko po środku tylniego pasa i niestety bez wspawania nowego elementu się nie obeszło bo naciągnąć to to jest dopiero sztuka. W moim temacie masz zdjęcia
Mi po takim czymś od razu serducho mocniej bije jak widzę teraz zapier... auto za mną i zwalniające tuż przy zderzaku od razu na usta się ciśnie Tea who you yeah Bunny <ok>
Mi po takim czymś od razu serducho mocniej bije jak widzę teraz zapier... auto za mną i zwalniające tuż przy zderzaku od razu na usta się ciśnie Tea who you yeah Bunny <ok>
trepek, a i zderzak mam do wymiany, hmmm. Ale gorzej jak ten ktoś z tyłu zbyt mocno uderzy, bo już zdążyłem polubić moje coupe :lol:
Ostatnio zmieniony 01 cze 2012, 21:42 przez irekkstan, łącznie zmieniany 1 raz.
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
no nie całiem bo walnął we mniee passat b6 i tylko znaczek mu się porysował :shock: a i pojawiło się przez to załamanie na błotniku. Pamiętaj przy wycenie pokazywać i mówić jaknajwięcej rzeczytrepek pisze:Właśnie przejrzałem Twój temat shellah i u Ciebie poszło tylko z góry, a u mnie z góry + zderzak + bagażnik się nieco cofnął.
shellah, pas tylny w kazdym starym oooo latwo wpada nawet przy delikatnym uderzeniu ale jeszcze latwiej sie go wyciaga tylko trzeba miec na czym i nie mysle o drzewie, wiem bo sam walczylem u siebie jakis czas temu jak juz gdzies pisalem, szpachla to nic zlego pod warunkiem, ze uzywa sie jej do wygladzenia blachy po naprawie blacharskiej, a nie do modelowania od poczatku elementow :roll:
nie ma rzeczy niemozliwych, auto w 60-70% robione od nowa, w garazu... <ok>
shellah, pas tylny w kazdym starym oooo latwo wpada nawet przy delikatnym uderzeniu ale jeszcze latwiej sie go wyciaga tylko trzeba miec na czym i nie mysle o drzewie, wiem bo sam walczylem u siebie jakis czas temu jak juz gdzies pisalem, szpachla to nic zlego pod warunkiem, ze uzywa sie jej do wygladzenia blachy po naprawie blacharskiej, a nie do modelowania od poczatku elementow :roll:
nie ma rzeczy niemozliwych, auto w 60-70% robione od nowa, w garazu... <ok>